Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az lehetséges, hogy valaki...

Az lehetséges, hogy valaki fényképen teljesen máshogy néz ki mint élőben?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan mondják nekem hogy milyen szép vagyok,meg bájos,de én nem igazán tudom elhinni ezt,nem bízok túlságosan magamban az az igazság.A tükörben még csak-csak tetszem magamnak vmennyire,na de amikor meglátom magam egy képen,elförmedek,hogy ez tényleg én vagyok-e,mert rettentő csúnya vagyok rajtuk.Létezhet ilyen?Mert ha tényleg úgy nézek ki élőben is mint a képeken,akkor nem értem miért mondják olyan sokan hogy jól nézek ki...
2011. dec. 12. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Van aki túl sokat foglalkozik magával, és szüksége van arra, hogy mindig megmondják neki mások, hogy éppen milyennek látják őt. (Ilyen lehetsz te is.) Nekik két csoportjuk van. 1: Akik a valós véleményt várják. 2: Akik csak pozitív véleményt várnak, csak dícséreteket.

Sokan viszont nem tartják fontosnak, hogy másokat véleményezzenek. Ez teljesen normális, nekik az IQ-juk elég magas szokott lenni.

De mégis sokan tapasztalják, hogy környezetükben a kis Julcsika addig teszi veszi magát, amíg nincs leállítva egy de gyönyörű vagy (ál)bókkal. Ezért rámondják, hogy szép, mert azt akarja hallani. Utána kevésbé hisztis és csendben van talán.

Na ezután jön a tükör és a fénykép a valósággal.

A fotó viszont többesélyes... Lehet egy véletlen szögből olyan jó képet csinálni egy bányarémről is, hogy az csuda. És egy gyönyörűségről is iszonyú rondát. Elég egy spontán elgondolkodós fejvágás... Ez képen jól és rosszul is elsülhet...

Na érted...

2011. dec. 12. 10:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem:)Én nem várom el,hogy mondják folyamatosan hogy szép vagyok..stb.sőt az a típus vagyok aki szeret meghúzodni a háttérben,utálok szerepelni,nem szeretem ha bókolnak nekem,persze nyilván tudat alatt jól esik,de nem várom el,és mindig zavarba jövök.Tényleg mostanában olyanok is mondják nekem,akikről nem is gondoltam volna soha,illetve ha elmegyek bulizni,akkor is odajönnek sokan,és tényleg nem értem,hogy miért.Na mindegy,lehet tényleg túl sokat foglalkozom ezzel...
2011. dec. 12. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező! Én is így vagyok ezzel, ezt el kell fogadni! Adj a többiek véleményére, akik szépnek találnak, ne foglalkozz egy rögzített, 2d-s képpel.
2011. dec. 12. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha önértékelési zavaraid vannak, csinálhatnak rólad bármilyen képet, azok lesznek.
2011. dec. 12. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!