Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Érdemes foglalkoznom a rajzzal...

Érdemes foglalkoznom a rajzzal? (lent képek)

Figyelt kérdés

Pillanatnyilag hobbiszinten rajzolgatok, és arra lennék kíváncsi, hogy megérné-e foglalkoznom vele komolyabb szinten.

[link]

[link]

(Painttel csak a nevem van kisatírozva :D )

16L

2013. jan. 7. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Hááátt...

Nem szeretnélek elkesríteni,de némi gyakorlással szinte bárki tud rajzolni olyan cicát. Ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem tetszik,mert,hogy őszinte legyek,nekem személy szerint bejön!

A második kép már jobb egy picit,de nekem viszont nem tetszik. xDDe ettől még nem lesz rossz persze!

Úgyhogy az egyedüli véleményemre ne adj túl sokat,én csak "civilként" néztem őket!

De ha Téged ez szórakoztat,akkor csináld,leld benne minél több örömöd! :)

Sok sikert!

2013. jan. 7. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem foglalkozz vele, ha eddig eljutottál, miért ne fejleszthetnéd magad tovább? Nekem is van ismerősöm, aki (még ennél rosszabbról indulva)most művészeti suliba jár nem is akárhova :)
2013. jan. 7. 17:40
 3/6 anonim válasza:
100%
szerintem foglakozz vele, és ne figyelj azokra, akik mást mondanak. Szereted csinálni, és megy is neked :)
2013. jan. 7. 18:13
 4/6 anonim válasza:
100%

Én is szoktam otthon rajzolni,és 15 éves fiú vagyok,építészeti szakra járok,ott tanultam meg rendesen vonalakkal bánni és azóta a rajzaimra akármi is ami nem illik az építészetihez 5-öst kapok rá!

Szerintem először animékből rajzolgass pl:bleach,naruto meg ilyenek!

De ha nem kedveled az ilyeneket bátran hozzáfoghatsz az ilyenekhez,a 2. eléggé király lett :D

2013. jan. 14. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Átlagnál kicsit jobbak,de személy szerint nekem nem a második nem tetszik.

Szerintem bárki tud így rajzolni egy jobb-agyféltekés rajztanfolyam után,de ha téged szórakoztat a rajzolgatás,akkor járj el egy szakkörre,vagy keress egy tanárt.

2013. jan. 15. 18:26
 6/6 anonim válasza:
100%

Csak így tovább!! Nekem tetszenek! :) Vesd lapra a fantáziádat, csak bátran!

A nagy tehetségeket is megszólták régen, de mégis tovább csinálták amit kedveltek, és mégis milyen híresek lettek a művészi tehetségükkel. Úgyhogy ne add fel! ;)

2013. jan. 18. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!