Chewbaccaa kérdése:
Érdemes a lenti rajzal tovább foglalkoznom?
Figyelt kérdés
Rajzosok légyetek szívesek véleményt mondani a rajzomról. Életemben először rajzoltam ilyet és nemtudom hogy mik a hibáim esetleg mit javíthatnék stb.. köszönöm
2011. jan. 31. 10:32
4/11 anonim válasza:
Abba ne hagyd, ez egy jó művészi alkotásnak ígérkezik!
5/11 anonim válasza:
Gratulálok, csupa amatőr válasza.
Egy rajzból szerintetek le lehet vonni bármit is?
Attól, hogy el tudsz énekelni egy sort egy népdalból, még nem leszel énekes.
6/11 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, nagyon erős a torzítás. Valahogy nem találom ebben a tökéletes perspektívát. Szerkesztetted, igaz-e? Még egy, azért illik az ilyesmit szabadkézzel is megrajzolni.
7/11 anonim válasza:
ŐŐ...ügyesen használod a vonalzót.
Ez nem rajz, hanem egy szerkesztett kép. Ehhez nem kell kézügyesség.
8/11 anonim válasza:
Direkt dőlnek ilyen furcsán rá az útra? Mint valami futurisztikus rajzfilmben?
Amúgy ennyiből semmi se derül ki, ilyet a legtöbb ember tudna rajzolni vonalzóval.
Esetleg színezd ki, adj neki vmi kis rajzfilmes feelinget, akkor szerintem jó lesz :)
9/11 BlackSword válasza:
Hát... Az ilyet felénk a rajztanár (ábgeo1... ábrázoló geometria) úgy vágná vissza, hogy abban a félévben már nem kellene többet bejárnod... A vonal minőssége minősíthetetlen, a sarkok pontatlanok, a betűk nincsenek kiszerkezstve... És csak 8mp-ig néztem a rajzot...
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!