Érdemes festészettel foglalkoznom? Az alábbihoz hasonló absztrakt szerű képeket szoktam készíteni
ez nagyon szép.
tetszik, ahogy a lélekben megbújó álhatatosság átitatja a kreatív privitencikus szublimatív genohárdját.
És nagyon kifejező. Érződik benne a művész beleérző képessége, és a tárgyak átszellemült ábrázolásának kifejezni akarása.
És miért pont háborúról festettél?
09:01 akkor csinálj te ilyet :D lehet hogy te is tudnál, de nem neked jutott eszedbe ;))
amúgy kedves kérdező, gondolom ez valami vicc, de ha úgy vesszük, kék szövegkiemelővel dolgozni egyedi stílusra vall, ez lesz majd a különös ismertetőjeled... ha sok ilyet csinálsz és elég nagyokat, tuti megveszi valaki sznob "műértő"
;))
nem, elég a kék!! szerintem ez a II világháború során a megszállt franciaországba ejtőernyővel leugró brit női titkosügynökök...én négy ejtőernyőt találtam a képen.
azért kék, mert britek.
és esik az eső, ez is angliát szimbolizálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!