Létezik a devinart.com-hoz hasonló, csak magyar nyelvű weboldal?
Figyelt kérdés
Egy olyan művészeti-közösségi oldal kellene,ami olyan mint a devianart, de magyar nyelvű és csak magyarok vannak rajta.2011. aug. 21. 16:44
1/7 anonim válasza:
artenter.hu de az sz*r ne használd! a jó rajzokat nem tudják értékelni jól, és a rosszakat se.
a rosszrajzokra 5*-ot ítélnek
a jókra jó ha2-t.
nem ajánlom,maradj a DA-n, ezerszer jobb!<3
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár jobban szeretnék magyarok közt lenni, a nyelv jelent némi akadályt. :S
2011. aug. 22. 00:23
3/7 anonim válasza:
Vannak magyar csoportok, ott kereshetsz embereket, kereshetsz olyanokat akik téged figyelnek. Tudom, ez nem pótol semmit se, de egyre növekvő a számunk :D Eleinte nekem is nehéz volt ezzel megbarátkozni, pláne,hogy csak németül tudok valamit, és a német is angolul hajlandó nekem írni. :S
De Artenterre ne kényszerülj emiatt menni.
5/7 anonim válasza:
Hát,én régebben beregiztem ilyen magyar rajzosoldalakra,de nem mentem vele sokra.A Da-hoz sztem nincs hasonló.Ott is sok a magyar,bár sajna inkább külföldiek vaccsingolnak.magyarokat nem annyira érdeklik a rajzaim :S
6/7 anonim válasza:
Engem érdekelne, bár nem tudom, ki vagy a deviről.
7/7 anonim válasza:
Itt van ha valakit érdekelne [link] xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!