Érdemes festészettel foglalkoznom? Az alábbihoz hasonló absztrakt szerű képeket szoktam készíteni
Mit beletudtok magyarázni XD
Amúgy azért tettem fel, mert voltam egy képkiállításon, ahol egy szépen berámázott képen 3 kör volt, egy színnel lefestve, ennyit ér ez is.
Attól még nem vagy művész,hogy valamit firkálsz egy lapra!
Ezt csak akkor engedheted meg magadnak ha már valamit felmutattál,ha már el vagy ismerve mint "művész".
Ha egy 5 éves gyerek firkálgat,attól még nem fogják kitenni kiállításra a rajzát még akkor sem ha jobban mutat mint egy absztrakt szerű híres festmény.Amit a gyerek rajzolt annak nincs semmi értelme az csak firka,de amit a művész annak van valami értelme még akkor is ha azt mi nem látjuk.
Egy elismert művész megteheti,hogy ki tesz egy olyan festményt ami látszólag valami firkálmány,mert tudatosan készítette azt a képet és tényleg van benne valami(lehet hogy azt csak ő látja,de benne van).
Érted már?Ha egyszer híres,elismert festő leszel,majd te is megengedheted magadnak hogy kitedd ezt a képet,ami még értékes is lehet.DE most ez csupán egy idétlen firka...
A mai világban mindenki lehet festő. Elég néhány "szakszó", amit senki se ért, magyarázz bele valamit és modern művész leszel.
1. válasz rulez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!