Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Érdemes festészettel foglalkoz...

Érdemes festészettel foglalkoznom? Az alábbihoz hasonló absztrakt szerű képeket szoktam készíteni

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 15. 21:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Mit beletudtok magyarázni XD

Amúgy azért tettem fel, mert voltam egy képkiállításon, ahol egy szépen berámázott képen 3 kör volt, egy színnel lefestve, ennyit ér ez is.

2010. júl. 17. 18:45
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Attól még nem vagy művész,hogy valamit firkálsz egy lapra!

Ezt csak akkor engedheted meg magadnak ha már valamit felmutattál,ha már el vagy ismerve mint "művész".

Ha egy 5 éves gyerek firkálgat,attól még nem fogják kitenni kiállításra a rajzát még akkor sem ha jobban mutat mint egy absztrakt szerű híres festmény.Amit a gyerek rajzolt annak nincs semmi értelme az csak firka,de amit a művész annak van valami értelme még akkor is ha azt mi nem látjuk.

Egy elismert művész megteheti,hogy ki tesz egy olyan festményt ami látszólag valami firkálmány,mert tudatosan készítette azt a képet és tényleg van benne valami(lehet hogy azt csak ő látja,de benne van).

Érted már?Ha egyszer híres,elismert festő leszel,majd te is megengedheted magadnak hogy kitedd ezt a képet,ami még értékes is lehet.DE most ez csupán egy idétlen firka...

2010. júl. 20. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Egy fekete négyzetnek is lehet jelentése.
2010. júl. 20. 15:41
 14/18 A kérdező kommentje:
3 körnek még töb...
2010. júl. 20. 20:27
 15/18 A kérdező kommentje:
3 egyszínű kör, ami nem is érintekzik.
2010. júl. 20. 20:28
 16/18 anonim válasza:
nagy hüjeség szerintem haggyd a fenébe nem mennél vele sokra...:))
2010. júl. 29. 22:40
 17/18 anonim válasza:
85%
én már régóta festek de ilyen még sosem jutott eszembe pedig nagyon izgalmas ha 100 ilyet meg tudsz csinálni egyszerre úgy h még mindig lenne kedved folytatni akkor érdemes vele foglalkoznod
2010. dec. 23. 21:19
 18/18 anonim válasza:

A mai világban mindenki lehet festő. Elég néhány "szakszó", amit senki se ért, magyarázz bele valamit és modern művész leszel.

1. válasz rulez!

2012. jan. 10. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!