Érdemes komolyabban foglalkoznom a fotózással?
Érdekelne, hogy szerintetek érdemes-e foglalkoznom komolyabban is a fotózással. Összegyűjtöttem pár képemet, az alábbi linken ( [link] ) megnézhetitek.
Örülnék a kritikáknak is :)
az a csíkos piros körmös nagyon tetszik, meg a mellette lévő is, szép pasztell,halvány színek :) de viszont az első kettőnél fent nem tetszik az a tükrözés, a másodiknál szerintem eléggé fura is, de am nem rosszak (:
milyen masinád van? am meg érdemes komolyabban foglalkozni vele, rengeteg mindent lehet tanulni én is ezen vagyok h komolyabban vágjam a témát :D
A tükrösdolog nekem se jön be, de viszont a jobb alsó kép qrva jó...
Ha élvezed és szereted, miért ne foglalkoznál vele? ;)
elképesztő!:D tisztára olyanok mint amilyeneket a weheartit.com meg hasonló képes oldalakon látni.
nekem nagyon bejönnek az ijen képek és sztem mindenképp foglalkozz vele komolyabban.megéri :D
a szerkesztés is nagyon ott van :D
boots: sima mezei gép, van már vagy 5 éves, most kb jó ha 15 ezer ft-ot ér. és igen photoshop. de csak szín javításra. semmi mellnövelés, más dolgok bemaszkolása :)
utolsónak köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!