Pár napja nagyon megjött a kedvem a rajzoláshoz, de amikor rajzolok észre se veszem és a végén valami erotikus vázlat/rajz sikeredik. Miért? Ez már kezd zavarni.
Figyelt kérdés
padtársam azt mondta hiányom van, amit kétlek mert nem érzem magamon :D meg különben is...xd
a rajzaimon csak csajok vannak "úgy" :0...
2013. jan. 3. 21:57
11/13 A kérdező kommentje:
ne szólj beee xddd 15/L vagyok ès amúgy is ha lánnyal csinálom akkor elvesziteni nem fogom xddd de nem akarom senkivel úgyhogy :D ès apáca se leszek. csak divatot csinálok a szüzességből xD
2013. jan. 16. 18:12
12/13 anonim válasza:
Én is lány vagyok, és néha szoktam hiányos öltözetű lányokat rajzolni :D és nem azért mert leszbikus vagyok vagy ilyesmi. Hanem mert szerintem SZÉP, és megihlet :D
13/13 anonim válasza:
a tudatalattid átveszi az irányítást és akaratlanul, bújtatva megjelenhet egy két nemiséggel kapcsolatos motívum mondjuk ha csak firkálsz is khmmm hogy nagyon szofisztikáltan fejezzem ki magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!