Pár napja nagyon megjött a kedvem a rajzoláshoz, de amikor rajzolok észre se veszem és a végén valami erotikus vázlat/rajz sikeredik. Miért? Ez már kezd zavarni.
padtársam azt mondta hiányom van, amit kétlek mert nem érzem magamon :D meg különben is...xd
a rajzaimon csak csajok vannak "úgy" :0...
úristen xDDD te beteg vagy :"3
ELSŐS vagyok, már hogy a viharba lenne "hiányom" mikor eleve szűz vagyok :"> ne keverj a tiniribikkel :> danke schön
Hát erotikusat én nem szoktam, de sokszor firkálok női aktokat, nemes egyszerűséggel azért, mert szép vonalai vannak egy formás női testnek a hát, derék, mell, váll, comb, nyak íveivel és domborulataival. Ha nyújtózkodás, torna vagy egyéb mozdulat póza közben a test megfeszül, annál kecsesebb az egész. :)
Lehet, hogy simán az ívekre, elegáns görbületekre áll rá a kezed, mint az enyém. Az, hogy leszbikus vagy erotikus vágyaid vannak, nekem speciel az utolsó gondolatom lenne. :P
Én anno szemeket rajzoltam folyton, arra meg valami lángész osztálytársam kitalálta, hogy húú, biztos tudathasadásom van, kész csoda volt mondjuk tőle, hogy húú, ismerte ezt a szót... xD Nem jelent semmit. Firkálsz, most épp ezt tartod szépnek. Lehet, hogy egy hét múlva elefántokat fogsz rajzolni, attól még nem leszel zoofil.
végre egy értelmes :> köszönöm szépen!! de ma tanárúr megkérdezte hogy miért rajzoltam egy "szegényes ruházatú" hölgyet? ès lányos (:D) zavaromba ravagtam hogy nincs pénze ruhákra xS kicsit se röhögtünk :"> ..
énis rajzoltam szemeket régebben *-* ha van kedved küldhetsz képet :}
Balazs123456
én kifejezetten örülök h nem járt bennem senkinek a kukaca.. ès NEM is akarom elvesziteni a szuzessegem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!