Számotokra mitől lesz egy történet erotikus?
Figyelt kérdés
Mikor mondjátok azt egy történetre, hogy az tényleg az erotikáról szól? Mi adja az erotikát: a párbeszédek, a helyszínek vagy a szereplők?2012. jan. 9. 11:01
2/3 anonim válasza:
kulcsszó: A RÉSZLETESSÉG! Tehát annyira részletezd és úgymond "képiesítsd",amennyire csak tudod,akkor lesz jó.:D
3/3 anonim válasza:
Én erotikus írással foglalkozom. Amikor az első történetemet írtam, nem is tudatosult bennem, hogy az erotikus lesz. Egyszerűen leírtam az érzéseimet és benne lévő képeket, részletesen és életszerűen. Egyszer csak azt vettem észre, hogy írás közben még engem is beindított...Na akkor tudtam, hogy ez erotikus lett:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!