Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen véleménnyel vagy a...

Milyen véleménnyel vagy a rajzaimról? 19F

Figyelt kérdés

Itt vannak a rajzaim, 400 darab van, a galéria oldalak között lent tudtok váltogatni

[link]

Milyen kritikákkal illetnél? Mit javasolsz nekem?

2012. nov. 28. 08:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

„Egyébként már nem a Kisképzőbe jár, elég jól ismerem a környezetet, bár kíváncsi lennék arra is, hogy Te honnan tudod ezeket az információkat.”

Ha figyelmesen elolvastad volna a hozzászólásaimat, ki tudnád következtetni. De igazad van. Nem a Kisképzőbe, hanem a Jaschikba. A lényeg ugyanaz, öt éve tanul rajzolni komolyabban, és még itt tart. (Nem nehéz róla infókat találni amúgy úgy, hogy kint van a neve deviantarton.)

„A tanácsokat baráti hangnemben is meg lehet fogalmazni, nem kell porig alázni az illetőt.”

Csakhogy ő nem tanácsokat várt, hanem pozitív véleményeket a műveiről. Ha nem így lett volna, akkor nem magyarázkodott volna a hozzászólásában annyit. Az összes hozzászólás közül arra reagált (méghozzá nagyban tiltakozva), amely azt fejtegette, hogyan lehetne jobb. Vagyis levonva a tanulságot, ő azt hiszi, hogy már így is nagyon jó. Szóval tanácsra nincs szüksége, ellenben nem árt, ha letörjük kicsit az önbizalmát, mert ha nem lát a szemétől, mert nagyon elbízza magát, akkor örökké ezen a szinten fog maradni, nem fog igyekezni.

Sajnálom, hogy szétoffoltam a topikot.

2012. nov. 30. 07:17
 22/23 anonim válasza:
91%

"Ne haragudj, de 19 évesen ezekkel szégyellned kellene magadat, ha bármi ambíciód is van a művészi pálya iránt. Művészeti suliba pl. ilyet 14 évesen várnak el kb. "

És ez volt az a komment, ami után a kérdező reagált a történtekre. Nem tudom ki írta, mivel a neveteket nem jeleníti meg, de valaki megtette és kész. EZ az, amit sokkal érettebb, illetve humánosabb módon is meg lehet fogalmazni. Például: én is belemehettem volna, hogy ilyen helyesírással - ennyi idősen -, hogy lehet élni, de nem tettem. Ennyi erővel kérhettem volna, hogy gyerünk, támassza/zámasszátok alá, mekkora művész/művészek vagy/vagytok, mégsem tettem. Mert nem akarok és nem is fogok kukacoskodni.

"Ha meg nyalizásra van szükséged, akkor bűvölj el egy kiscsajt az épphogy pelyhedző szakállkáddal, ő ha másért nem is, azért mindenképp dicséretekkel fog elhalmozni, hogy végre megcsókolja valaki. "

És ez miért akasztott ki? Mert ez már személyeskedés a javából. Azt, hogy ő feltöltött magáról képet - és/ vagy fantasztikus módon kutattál/kutattatok utána - nem kellene kihasználni. Ő legalább vállalja az arcát...

"Minenesetre azt kell hogy mondjam, hogy valószínáleg a saját galériádon is láthatod, hogy az ún. "stílusod" és a témáid nem örvendenek nagy népszerűségnek, hiszen a rajzaidat átlagosan 3-10 ember teszi a kedvencei közé, és maximálisan 1-2 ember fűz hozzá véleményt, míg pl. egy igazán jól rajzolóét több százan (de mindenesetre ennél lényegesen többen). Ha csak egy hozzád hasonlóan gyerekes témájú rajzost veszünk, akkor is:

[link] 165 komment, 1.600-nál kedvenc,

[link]

134 komment, 1.100 kedvenc...

[link]

88 komment, 1.000 kedvenc... "

Hozzáteszem, hogy szerintem ez hasonló szinten van. Semmilyenek.

Hát tény, szétoffoltuk a topicot, de azt hiszem, hogy az emberséget nem szabad kiírtani - valamilyen formában maradjon már meg, igen. (De furcsa, hogy kérdező már nem is reagál semmire, ha már itt miatta nyúzzák egymást az emberek ;).)

2012. dec. 8. 13:54
 23/23 anonim ***** válasza:

Kicsit későn írok, de sebaj 8D

Sztem nem rosszak :) Ha kapsz néhány favot mostanság, akkor az én leszek :D

2014. márc. 14. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!