Versemről milyen véleménnyel vagytok? FONTOS!
Figyelt kérdés
Hóbagoly
Borostyánsárga
Szemtóban villanva még
Nevet az idő
Hóban vágtatva
Szárnyában csapkodva még
Zenél szurokcsepp
Süvítő hajnal
Mattos sugarakkal még
Tollerdőben tél
Tundraszelekkel
Jégtóban villanva már
Huhog az idő
2012. szept. 5. 22:45
1/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, bocsi. Se eleje, se vége, nincs mondanivaló.
3/9 anonim válasza:
A "még"-eket és a "már"-t húzd le róla, teljesen fölöslegesek és zavarók, mert azt sugallják, hogy csak ki akartad tölteni valamivel a sor végét. Olvasd el nélkülük, és meglátod, mennyivel jobb! ;)
4/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszik.
Se eleje se vége,mondanivalója sincs,és az egész olyan "semmilyen".
Te kértél véleményt,nem szeretnélek megbántani!
5/9 anonim válasza:
Ejj, nem kell mindennek összetett cselekménye legyen. Hangulatot fest le a vers, azt az érzést, amit ez a madár kelt az írójában. Én őszintén elég háklis vagyok az amatőr próbálkozásokra, de engem megragadott, kivéve- mint fentebb írtam, a mégek és már...
6/9 anonim válasza:
hmhm.Ketteske vagyok. Nem volt tegnap időm, de nekem meg tetszett a gondolatritmus: még-még-még-már
És az időről szól, ami amúgy elég megfoghatatlan, szép képekkel, ami nem egyszerű, az idő is végtelen -se eleje se vége. De nem könnyű időbe-szorított szavakban beszélni róla- nekem itt sejtetően átjött valami mégis.
"Hogy mi az idő? Ha nem kérdezik tudom, ha kérdezik nem tudom." Szent Ágoston
7/9 anonim válasza:
Nem mondom, hogy nagyon megtetszett, de az ide kirakott versek szintjét felülmúlja.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. szept. 7. 16:06
9/9 anonim válasza:
Hat nekem szemelyszerint nem tetszik...nehez megerteni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!