Mi a véleményetek a versemről? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
nem vagyok költő,csak rögtönözve írtam 5 perc kb:D,csak kíváncsi vagyok hogy másnak mit tükröz..
2 hónapja írtam,de rengetek írok:)
:Bánatomat oltom
a lelkemet kiontom
ezüst tálcán rakom eléd
az élettél,a csókoktól
tűzforró ajkadtól...
köszön a búcsú
köszönök én is!!
hangod visszhangzik a térben
ahogy elrebeged:viszlát!
nem akarlak elengedni
nem tudlak elengedni
érzem szíved dobbanását
Édes tested minden rezzenését
vonaglik a lelkem.....
pillantásodtól reszket egész szellemem
úgy érzem kellesz csak te kellesz............
2012. jún. 21. 13:21
1/16 kiflitolvaj válasza:
Nekem túl nyálas, de az a lényeg, hogy neked tetszen. Vagy legalább annak, akiért vonaglik a lelked:)
2/16 A kérdező kommentje:
ja nyálas,igazad van,de ez ilyenre sikerült
nem mind ilyen
2012. jún. 21. 13:32
4/16 A kérdező kommentje:
látom nem jövünk be egymásnak(;
2012. jún. 21. 13:39
5/16 anonim válasza:
Kb. olyan, mintha egy hosszú falvédőt olvasnék egy falusi búcsún. Hemzseg az igénytelen közhelyektől.
6/16 kiflitolvaj válasza:
Szerintem nem szar, de én már kinőttem ebből és inkább rögtön a lényegre térek. Volt olyan lány az életemben, akinek egy szentimentális srác naponta három verset írt, de a csaj mégis engem hívott este, hogy ***** hülyére. Én is írtam verset 14-15 évesen, de kb. semmire sem mentem vele:)
7/16 A kérdező kommentje:
ez 1 a sok közül ,és 3 hónapos deeeee nem vagyok költő ezt mondtam is,és igen vannak benne közhelyek,de ha magadba nézel biztos találsz magadba párat....egyébként hála az embereknek mert ők csiszolnak tükrözik vissza ki is vagy...
2012. jún. 21. 13:46
8/16 anonim válasza:
Olvasd el ezt, kedves nem költő. Itt már ugyanezt egyszer kitárgyaltuk a napokban:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
9/16 A kérdező kommentje:
kkhmmm azért-_- mégse....
2012. jún. 21. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!