Mi a külömbség?

Figyelt kérdés
Mi a külömbség a könnyű és a komolyzene között? egyik tételem lesz és semmit nem tudok:/ segítsetek!!
2012. nov. 2. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Különbség!! Hol lesz tételed?
2012. nov. 2. 22:03
 2/6 anonim válasza:

először is: külöNbség.

Könnyűzene: pop, rock, dance stb.

Komolyzene: Beethoven, Händl, Mozart stb.

Legalábbis szerintem :D Inkább wikipédiázz.

2012. nov. 2. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:

A könnyűzene- szórakoztató műfaj.

(ilyen pl tánc-,pop-,rockzene,operett, musical.

A komolyzene a művészetekhez tartozik. Nem szórakoztató, hanem, mint a művészetek a világ nagy titkairól szól, a zene nyelvén.

(ilyen pl. a klasszikus zene, az opera)

2012. nov. 2. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek és igen bocsánat az elírásért csak ez a sok stressz de tudom nem hivatkozhatok erre...:) tényleg köszönöm!
2012. nov. 2. 23:36
 5/6 A kérdező kommentje:
amúgy meg késői érettségizem mert májusban balesetem volt és most engedtek ki a korházbók körübelűl 3 hete.
2012. nov. 2. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
a popp rock meg ezek a jó zenénék amik zenék a komolyzene azz ilyen hang pl az operát meg ieneket a gyilkosok papok halgatják eggyes papok úgy öltöznek mint v mi halálos szerzetes
2014. nov. 10. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!