Ti nem érzitek úgy, hogy túl sok emberről feltételezik utólag, hogy valójában ez meg az volt vele?
Figyelt kérdés
Bocs a rossz fogalmazásért, próbáltam rövidre összesűríteni. : D Most - azért is a Művészet kategóriába tettem a kérdésemet -. kifejezetten a művészekre gondolok, már nem élő festőkre, költőkre, szobrászokra, zeneszerzőkre, meg hasonlókra. De akár történelmi személyekre is. Nektek nincs néha elegetek abból, hogy utólag mindenkiről "kiderül", hogy valójában "egy fikusz volt" (most nem akartam semmi konkrétat írni)?2012. okt. 20. 14:07
11/12 anonim válasza:
Szívesen.
Hangsúlyozom: minél régebbi korokra vonatkozik egy állítás, általában annál bizonytalanabb annak hitelessége.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát persze, ez így van.
2012. okt. 24. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!