Azok, akik szerették az iskolában csúfolni, bántani társaikat, elmondanák így utólag, miért tették?
Kedves utolsó... ne beszólásnak vedd, hanem kérdésnek: te komolyan gondolod, hogy a csordát követni kell? Mert én ennél undorítóbb dolgot el sem tudok képzelni, hogy valakivel csak azért legyél gonosz, mert ezt követeli a csorda...:( Én sosem voltam csordabirka, nem is szerettek soha különösebben, de nem is akartam olyan alakok közé tartozni, akiknek nincsen semmi egyéniségük, csak bégetnek, amerre a vezető mondja.
Kérdezőnek: Valószínűleg faszagyereknek érzik magukat, ha együtt bántanak valakit, és erősítheti az összetartozás érzését. Másrészt meg azért teszik, mert nem normálisak-.-"
Ez a tipikus láncreakció. Akit szívatnak a nagyok, alig várja, hogy ő kerüljön a helyükbe és ő legyen a főkolompos. Mivel annak már nem, tud törleszteni, aki megalázta, másokon, többnyire ártatlanokon tölti ki a felhalmozódott keserűségét.
Jellemzően primitív, buta emberek csinálják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!