Írtam egy könyvet vélemény:? (részlet lent)
Nem rég jöttünk meg a nyaralásból, és Angie, ha hiszitek ha nem Lucky.
AZ A LUCKY! Egyből megismertük egymást. UTÁLOM! Még jó, hogy ma költöztünk, így különszobánk van…
Neki sokkal rosszabb a szobája , mert nincs benne titkos lejáró, direkt eltakartam az íróasztalommal! Mert folyton , de folyton benyit.
Most is szekál!
Na riadót fújtam Mollynál így ma lent alszunk! Csináltunk egy király telefont le, és aminek csak Molly és én tudjuk a számát, amint megcsörgetjük, jelez fent mert elég hangos, akkor lemegyünk oda!
Na lent vagyunk végre Mollyval vagyok, elmeséltem neki mindent , kiakadt! De nem baj mert még tart a nyár, ő nem tud menni a szüleivel, mert nekik is kisbabájuk lesz, de nekik van elég szobájuk, így nem kell elmenniük még ha 3-as ikrek lesznek sem!
2. és 4. vagyok
Szerintem elmondom, mit veszek ki belőle.
Először is ennyiből arra következtetek, hogy a főszereplőnek azt mondták, hogy miután hazaérnek a nyaralásból, velük fog lakni egy darabig egy Angie nevű lány is. A főszereplő kiakad, amikor megtudja, hogy Angie valójában egy régi ismerőse, Lucky, akit nem kedvel. Az új házat már a főszereplő felfedezte, és talált az új szobájában egy titkos lejárót. Tudja, hogy ezért, amit vendégszobának szántak, az nem olyan jó, mint az ő szobája. Ahogy írja a főszereplő ezeket a sorokat, vagy a szülei tudtával, vagy a tudta nélkül ez az Angie még akkor is piszkálja. Molly valószínűleg a főszereplő testvére, akivel lent alszanak, de hol lent?? A titkos lejáróhoz tartozó szobában? Hogy ne piszkálja őket Angie? A „riadót fújás” gondolom, annyit jelenthet, hogy a főszereplő megmondta Mollynak, hogy Angie az Lucky, akit ő már ismer régebbről, és nem kedveli. Gondolom, Molly szobájából is le lehet jutni abba a helyiségbe, ahová a főszereplőjéből. És megcsörgetik egymást azon a külön telefonon, és akkor mindketten lemennek oda. A főszereplő lent később elmeséli Mollynak részletesebben, hogy miért utálja Luckyt. Molly erre kiakad, hogy Lucky mit csinált. Ez a részt
„De nem baj mert még tart a nyár, ő nem tud menni a szüleivel, mert nekik is kisbabájuk lesz, de nekik van elég szobájuk, így nem kell elmenniük még ha 3-as ikrek lesznek sem!” viszont már tényleg nem értem : /
Légyszi fogalmazd át az egészet érthetőbbre, mert így ez nagyon össze-vissza van:S
Ez a "Csináltunk egy király telefont le" ez is eléggé érdekes... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!