Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hová lett az Ando Drom?

Hová lett az Ando Drom?

Figyelt kérdés
Úgy szeretem a zenéjüket, de egy elavult honlapon kívül semmit sem találok. Léteznek még? Adnak koncertet?? CD-jük kapható?

2012. okt. 4. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kérdés, magam is kíváncsi lennék rá. Sajnálom, hogy nem segíthetek, de bízom benne, hogy valaki majd megteszi.
2012. nov. 26. 20:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Látod, a netről nem tudom kinyomozni, a honlapjuk elavult, és sehol nem találok hírt...

Lemezeiket árulják valahol szerinted??

Nekem csak egy tv-felvételem van, illetve ami a youtube-on fent van.

Nagyon szeretem őket, nagyon igaznak és hitelesnek érzem a zenéjüket. Valamit nagyon mélyen bennem szólít meg....

2012. nov. 26. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Én inkább keverten szeretem a cigány népzenét (főleg a balkán-cigány autentikus népzenét), de a honlapjukon található tiszta roma folklór szép emléket idézett fel bennem. :) Egyébként elfogulatlan vagyok, hiszen nem vagyok tagja e kisebbségnek. Bizony népek eredeti népzenéjét azonban szeretem, egyes vidékekről.

Ezek szerint élőben találkoztam velük. :D Mivelhogy egy ízben elmentem cigány népdaltanításra és autentikus tánctanításra, és pont ez a dal volt! :D

Csi lav tu, csi lav tu, ando paji sudav tu.

:D Szeretem. :)

Javaslom, írj nekik. A honlapot tényleg nem frissítik, de próbáltad már a kontaktokat? :) :

[link]

2012. nov. 27. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
*Bizony népek -> JAV: BizonyOS népek.
2012. nov. 27. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!