Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Imádom Balázsovits Elena fényképeit, én is szeretnék hasonlókat csinálni a kutyáimról :) Hogyan születnek ilyen jó fényképek? A géptől függ vagy a számítógépes korrigálásoktól?

2012. szept. 27. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg linket is küldhettél volna,hogy hol vannak a képek,mert amiket találtam nem valami nagy számok.
2012. szept. 28. 08:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Google. De amúgy nem értem, hogy a szerkesztők miért rakták át más kategóriába a kérdésem, mert így a válaszolóknak fingjuk nem lesz hogy mire vagyok kíváncsi... na mindegy.

Beállított kutyás képeket szeretnék, csak nem tudom hogy hogyan érhető el, hogy ilyen legyen a képek minősége:

[link]

[link]

2012. szept. 30. 19:54
 3/5 anonim válasza:

Attól függ, mit értesz a "képek minősége" alatt. Zajszint (szemcsézettség), élesség, háttérelmosás...?

Egyébként ezekhez a képekhez minden bizonnyal tükörreflexes (illetve más, nagy szenzoros) fényképzőgépet használtak, így ha technikai jellegű a kérdés, akkor ez a válasz.

2012. okt. 3. 00:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, ahogy mondod. Pl ha egy telefonnal készült képet szeretnék feljavítani számítógéppel, akkor ugye ráközelítéskor szemcsés a kép (ilyen kékes-pirosas foltokkal van tele), illetve jó lenne ha a háttér halványabban látszódna, maga a kutya pedig megfelelően éles lenne, csak nem tudom ezt hogyan érhetném el.

Egyébként köszönöm a választ, utána nézek ennek a tükörreflexes dolognak :)

2012. okt. 13. 19:01
 5/5 A kérdező kommentje:
A telefon amúgy Sony Xperia S, tudom nem olyan mint egy speciális gép, de azért hátha lehet rajta csinosítani.
2012. okt. 13. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!