Lehetséges az, hogy amint rendbe tettük a falkarangsort a hiperaktív kutyám tejesen lenyugodott és kb. ötöd annyit ugat?
Figyelt kérdés
Nemrég voltunk kutyasuliban, néhány dologra rávilágítottak, ami a falkasorrend rendezését illeti. Lehetséges, hogy a helyes rangsor ilyen hatással legyen a kutyámra? Mintha teljesen le lenne nyugodva és meg lenne könnyebbülve.2012. szept. 24. 12:33
1/7 anonim válasza:
Így van ez a lényege a dolognak :) Azért nyugodott meg mert nem neki kell irányítani. És azért nem ugat annyit mert nem ő véd téged hanem te őt.
2/7 anonim válasza:
Persze. A kutya már nem stresszel, nincs felelősség a vállán, nem kell mindent neki felügyelnie, élheti a saját kis életét békésen. A stressz nagyon sok felesleges energiát belerak a kutyába, most ezek nincsenek, így végre önmaga lehet :)
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ennek nagyon örülök!:) Köszi a válaszokat!
2012. szept. 24. 12:47
4/7 anonim válasza:
AZ ugatásról anniyt hogy ha ugat köszönt meg, hogy figyelmeztettet. Viszont ha újra kezdi állítsd le.
5/7 anonim válasza:
Nah az utolsó állításommal kinek és mi baja volt ? :/ bocsi az offért de meg kel kérdeznem..
6/7 anonim válasza:
Nekem az, hogy a helyesírés hiánya miatt értelmezhetetlen volt, tehát nem hasznos. Fogalmam sincs, mit akartál ezzel mondani, csak tippelni tudok (erre a tippre viszont reagálok azért). A kutya mérsékelte az ugatást, mert helyén van a falkasorrend, ha megint elkezdi, akkor nem tiltani kell, hanem megnézni, miért ugat megint sokat, visszatérni az alapokhoz, a sorrendhez.
7/7 anonim válasza:
A helyesírásért bocsi.. Én azt tanultam és azt is hallottam mindenhogy hogy ha ugat a kutya meg kell dicsérni érte. Ha utána se hagyja abba akkor meg szólni kell neki hogy hagyja abba.. Persze nem akkor amikor éppen bemászik valaki.. hanem ha vaklárma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!