Minek teszik ki ide az emberek a verseiket?
Figyelt kérdés
Vagy akár a rajzaikat. Mért nem regisztrálnak egy olyan portálra, mint például a Share Your Art (www.sya.hu), én sokáig használtam, és tetszett, csak már nincs kedvem hozzá. Vagy a Gibber.hu. vagy küldjék be pályázatokra. Itt nagyon ritkán látni jó verset, és épp ez bizonyítja számomra, hogy aki valóban jó, az nem ide teszi ki. De minek teszik ki a többiek? Ha meg valakié tényleg nagyon jó lenne egyszer, én a helyében nem merném kitenni ide csak úgy, vigyáznék arra, ami az enyém. Na meg az itteni közönség sem mindig ért hozzá. Sokszor láttam már, hogy valakit elküldtek a fenébe, de a hozzászólón is látszott, hogy gőze sincs a versekről. Mondjuk tényleg nem volt jó a vers, de attól ő még hülyeségeket beszélt.2012. szept. 7. 16:47
1/2 anonim válasza:
Figyelj ha nem tudják az emberek hogy van-e tehetségük hozzá akkor persze hogy fel raknak valamit hogy lássák az emberek és véleményt alkossanak róla . A legtöbb ember nem ért hozzá persze . De nem is a nagyon hozzá értők veszik meg a festményeket hanem az egyszerű emberek . A verseket én sem írnám ki ellopják :D
2/2 A kérdező kommentje:
Alapvetően a versekre értendő a kérdés, csak közben jutottak eszembe a képek. értem én, amit mondasz, és igaz is, de sokak nem csak egy verset tesznek ki. Sok ember esetében kiderül, hogy már csomót kitett ide. Nem értem, mért nem regisztrálnak egy művészportálra. ott névvel (akár nicknévvel) a szellemi terméküket tiszteletben tartva lehet megosztani.
2012. szept. 7. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!