Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi ezeknek a rajzoknak a...

Mi ezeknek a rajzoknak a mondanivalója? Művészet lenne? Nektek tetszik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Képeket egy kiállításon készítettem Olaszországban. Fiatal tehetséges művészek "nyers" rajzai voltak. 1. kép 200 ezer eurót ér. Nem értem, hogy miért. Mit fejez ki, mire jó?

2012. aug. 14. 08:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti nekem tetszik, de a többit kb. 2 perc alatt jobban meg tudnám csinálni :P.
2012. aug. 14. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Szörnyű. Gondolom új irányzatokat keresnek a művészek, ahogy korábban is voltak újítók (impresszionisták pl.)

Ez viszont számomra csak annyi, mint a divat. Újdonságot az újdonságra éhezőknek. Új, intelligens mosópor; új csoki a Bocitól; új illat Pinktől; új művészet... nemtom kitől.

2012. aug. 14. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Barátom, ez erősen kamu.

Ha a művészet elborultságát fejtegetnénk, akkor még akár el tudnám képzelni hasonló képek tényleges kiállítását. De a problémám az, hogy ha ez kiállítás volt, akkor a képeknek a falon kéne lenniük, ezek viszont vízszintes felületre vannak téve. Ami még nem gond, mert akár egy rendhagyó kiállítás is lehetne, ahol mondjuk a képek nem a falon, hanem a földön vannak. Viszont az összes fotó jobb alsó szélén ugyanaz a gyűrődés van a rajzlapok mellett, tehát az összes rajzlap ugyanarra a helyre lett téve és lefotózva, egymás után. Ha egy kép 200 ezer eurót ér, kétlem, hogy pakolgathatnád tetszés szerint és fotózgathatnád.

Ez elég gyenge poén volt így. :) A vicces az, hogy előttem páran el is hitték. Emberek, hol van az eszetek?

De ha adsz linket a kiállítás honlapjára, visszavonok mindent. :)

2012. aug. 14. 10:33
 4/9 anonim ***** válasza:

"Emberek, hol van az eszetek?"

Tudod, én már semmin nem csodálkozok. Nézz végig egy New York-i modern kiállítást. Talán ezt hívják dekadenciának.

Amúgy jogos, legalább kicsit megerőltethette volna magát a kérdező, de ez kb. ötéves színvonal. Rajzilag és értelmileg is. :)

2012. aug. 14. 10:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Ezen az oldalon voltak fenn:

[link]

2012. aug. 14. 12:30
 6/9 A kérdező kommentje:
A kiállítás neve: horizontal exhibition volt. Pultféleségekre voltak letéve a rajzok és a pulton végig -a rajzok alatt- zsákok voltak letéve.
2012. aug. 14. 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

:D Ember, nekem van agyam, ne próbálj már teljesen hülyének nézni. Nem sértő vagy ilyesmi, csak vicces inkább. Ismerem Banksy munkásságát, és ilyen melója nincs. Ilyen kiállítás sem volt (legalábbis, hogy ezt alá tudjam támasztani, rákerestem, de nyoma sincs). Valamint továbbra is fennáll az a teljesen triviális kérdés, hogy miért ugyanaz a képek mögötti háttér.

Hagyd már. :)

2012. aug. 15. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Az meg külön trollkodás, hogy a vízszintes háttérre reflektálva a "horizontal exhibition" nevet tudtad kitalálni. :D
2012. aug. 15. 11:49
 9/9 anonim ***** válasza:

(ovis koromba jobbat csináltam, de szerintem mindenki más is, akiben van egy kis tehetség)

Amúgy meg elég béna képeket csináltál haver, és azzal is elrontottad a hitelességét, hogy spirálfüzetből kitépett lapokra "alkottál" valamit. /bár meg kell hagyni, az utolsó előttihez, ovis koromba még nem lett volna elég kreativitásom :)) / Akkor már fényképezhettél volna egy asztalon, nem egy lepedőn/terítőn ami gyűrődött volt.

2012. aug. 21. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!