Nektek tetszik?

Figyelt kérdés

sziasztok szeretek verseket olvasni es talaltam egy egeszen uj fajta irasmodot ami megtetszett sajnos az iroja nevtelenul tette fel.Mik lehetnek a problemak ezzel a versel azt eszre vettem hogy kicsit ugralnak a temak de azon kivul nincs nagyobb bajom vele,szerintem meg vihetne valamire a verseivel ez az ember ha igy halad.vigyazzatok mert a vesszoknek es az athajlasoknak lenyeges szerepe van ugy vettem eszre.De hat kitudja... na szoval a vers ( elnezest a helyesirasi hibakert) Nekem leginkabb azzal van a bajom hogy nincs valami nagy ritmusa.

"Legyél szinoním szó mely változatossá teszi nyelvünk

Vers formályában írt requem mint Mansell, csak én, érted

Remélem érted,hogy...miattad 100x csorbítanék véres pengéket

Meddig tar-e harc,még vörös földre nem hull térdünk?

Mi után vége...karjaid közt pihenek meg végleg!

Volt ki megtette,de testének vére nevette ki

Pedig nem magáért tetteti a boldogságot

Probléma van?Őt nem védi meg a kocsmáros MÉGSE!Ócsárol,

Senkit...nyugalmát megőrzi mert nincs mit kapnod ha te se adsz semmit!

Ha ilyen vagy,bizonyára nem ismerhetsz senkit.

Csodálkozva,hogy hétköznapi naplópók is felfalnak

Érezted már?érezted már hogy félúton a szülői házba a kezed vágnád az ajtófélfába?

Soha ne kérdezd meg mit csinálj ha már nincs min nevetni!

Könnyed is elfogyott,szíved is megfagyott, de az örömöt soha ne kezd el temetni!

Mert minden holnap remény egy jobb majdan felé

Új esély, hogy nyerjél szíved zárjegyén..."

2012. júl. 10. 23:12
 1/2 gelazso ***** válasza:
100%
nekem nem ,de nem baj, azért írj többet.
2012. júl. 10. 23:13
 2/2 anonim ***** válasza:

2 okból is borzalmasnak tartom.

Az egyik,hogy a vers (ha az akar lenni) úgy értelmetlen ahogy van.

A másik az,hogyha valaki a "formájában" szót úgy írja le hogy " formályában", az inkább ne akarjon költő lenni.

2012. júl. 10. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!