Az eBookon megjelenő könyveket is kiadja valaki?
Figyelt kérdés
Ha a papír alapú könyv kimegy a divatból, és elterjed az eBook olvasó, akkor is lesz valaki, aki megmondja, hogy mit lehet kiadni, akkor is lesznek (más formátumú) köteles példányok, akkor is kell rájuk ISBN szám? Akkor is valaki eldönti, mit raknak fel a neves könyvletöltő site-okra, nem? Maguk a site-ok talán. Vagy akkor majd bárki bármit kiadhat? Akkor is lesznek kiadók nem? Mert reklámok akkor is kellenek.2012. júl. 16. 19:55
11/12 anonim válasza:
És a Te kiadód milyen pénzből támogatná a kezdő írókat? Hiszen semmilyen garancia nincs arra, hogy egy ismeretlen szerzőnek akár 50-100 példányban is el lehet adni a könyvét...
12/12 A kérdező kommentje:
Az én kiadóm is kérné, hogy vállalja a költségek egy részét. Lehúzás alatt arra gondoltam, hogy hallottam - itt meg nem nevezendő - kiadóról, hogy teljesen mást (természetesen többet) ígértek a kezdő íróknak a szerződésben, mint amennyit nyújtottak. A reklámra, és egyéb szolgáltatásokra gondolva. Nem tennék csodát, és nem adnám ki az új Harry Pottert. De nem verném át őket.
2012. júl. 21. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!