Ajánlanátok nekem érdekes könyveket?
Nincs kedvem több ezer könyv bemutató szövegét átolvasni hogy találjak végre egy könyvet amit ki tudnék olvasni.
Még 1 könyvet sem olvastam ki(17 éves fiú létemre), és nem is értek a művészetekhez, nálam csak annyi a lényeg hogy legyen minél érdekesebb. Álmaim könyve egy sikeres emberről szól aki megolthatatlan helyzetekbe kerül és mindig kivágja magát valahogy. Szóval James Bond csak könyvben , és izgalmasabban mivel a filmeken is el tudok aludni :D
Mást is ajánlhattok, de főleg az élettel kapcsolatos könyvek érdekelnének. Előre is köszi!
szia,
szerintem nagyon érdekesek, hasznosak Vujity Tvrtko könyvei. néha kicsit felkavaró és izgalmas - és megtörtént dolgokról szól. már ha ilyesmire gondoltál az "élettel kapcsolatos" alatt.
+van néhány ismerősöm, akik szintén nagyon ritkán olvasnak, de Frei Tamás A megmentő c. könyve nagyon tetszett nekik, pedig nem rövid :)
Trollvadász sorozat! Viccen kívül,nagyon izgalmas. Ha kicsit is szereted a fantasyt,kötelező olvasmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!