Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek jók a fotóim?

Szerintetek jók a fotóim?

Figyelt kérdés

Hobbi szinten fotózom, 14 éves vagyok. Véleményekre vagyok kíváncsi.

Fotók:

[link]

[link]

[link]

[link]

Köszönöm, lehet pozitív és negatív is.

2012. máj. 23. 21:57
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
na, na.. a képeimet nem védem meg, de a fényképezőt kikérem magamnak! samsung wb 550... :(
2012. jún. 1. 15:12
 22/25 Julie S ***** válasza:

Ahogy nézem, ez egy kompakt gép, mint az enyém is. Mindig figyelj arra, hogy hova élesít! Ahogy arra is, hogy mi hova kerül a képen. Ha a színek olykor nem sikerülnek elég jól, arra ott a photoshop, de csak mértékkel.

Kezdetnek nem olyan rosszak a fotóid, de csak kezdetnek. Úgy tűnik belőlük, hogy még nem igazán ismerted ki a fényképezőgépet sem. Kísérletezz vele meg a kompozíciókkal is. Előbb-utóbb ráérzel, aztán nagyot fejlődhetsz utána. Profi fotósok képeit sem árt nézegetned, hogy lásd mitől különleges az ő nézőpontjuk, mi az, amit esetleg te is kipróbálnál... és egyszer majd megtalálod a saját "stílusod". :)

2012. jún. 7. 00:44
 23/25 anonim válasza:

Szerintem átlagosak a képek és ezt nem rosszindulatból mondom. A beállítások, az arányok nem jók, például a macskának hiányszik a fél feje.

A katicás viszont tetszett.

2012. jún. 7. 14:17
 24/25 anonim válasza:
hiányzik
2012. jún. 7. 14:17
 25/25 A kérdező kommentje:
oké, köszi a válaszokat :)
2012. jún. 9. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!