Szerintetek jók a fotóim?
Hobbi szinten fotózom, 14 éves vagyok. Véleményekre vagyok kíváncsi.
Fotók:
Köszönöm, lehet pozitív és negatív is.
Ahogy nézem, ez egy kompakt gép, mint az enyém is. Mindig figyelj arra, hogy hova élesít! Ahogy arra is, hogy mi hova kerül a képen. Ha a színek olykor nem sikerülnek elég jól, arra ott a photoshop, de csak mértékkel.
Kezdetnek nem olyan rosszak a fotóid, de csak kezdetnek. Úgy tűnik belőlük, hogy még nem igazán ismerted ki a fényképezőgépet sem. Kísérletezz vele meg a kompozíciókkal is. Előbb-utóbb ráérzel, aztán nagyot fejlődhetsz utána. Profi fotósok képeit sem árt nézegetned, hogy lásd mitől különleges az ő nézőpontjuk, mi az, amit esetleg te is kipróbálnál... és egyszer majd megtalálod a saját "stílusod". :)
Szerintem átlagosak a képek és ezt nem rosszindulatból mondom. A beállítások, az arányok nem jók, például a macskának hiányszik a fél feje.
A katicás viszont tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!