Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek jók a fotóim?

Szerintetek jók a fotóim?

Figyelt kérdés

Hobbi szinten fotózom, 14 éves vagyok. Véleményekre vagyok kíváncsi.

Fotók:

[link]

[link]

[link]

[link]

Köszönöm, lehet pozitív és negatív is.

2012. máj. 23. 21:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

Előveszem a gépet és kattingatok stilus,semmitmondó.

Nagyon sokat kell még fejlődni ha komolyabban érdekel.

2012. máj. 24. 12:14
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

A fotózás leginkább a fényre épít és a kompozícióra. Ezekben a képekben nem látom,hogy bármit is tettél volna azért,hogy 'jó' fotó szülessen.

Természetesen a géped képessége is korlátoz benne,de nem csak az számít. Hátteret is jól kell megválasztani illetve létrehozni ,

A képek nem nevezhetőek rossznak,leginkább semmilyenek.

2012. máj. 24. 13:16
 13/25 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Még annyit,hogy legyen valami mögöttes tartalma vagy cselekménye a képnek, mutasson többet,mint ami valójában a képen van, fejezzen ki valamit.

Pl egy épületrész lefotózása alapján kapjunk képet az épületről.

Egy állatról készült kép is szólhat annak egyéniségéről, egy cselekményről,de akár egy tájat is jellemezhet.

Mi mivel együtt milyen hatást ér el..

ehhez még érni kell,de ha tudod az irányt,akkor oda tudsz figyelni a dolgokra.

Esetleg ilyen feladatot próbálj meg kitűzni magadnak,hogy egy témát körbejársz.

2012. máj. 24. 22:54
 14/25 anonim ***** válasza:

Ja, áttették a művészetek kategóriába a kérdést, én meg csak nézek, mik ezeket a hihetetlenül magas elvárások... eredetileg a Kamaszok kategóriában volt.

Már majdnem beszóltam, milyen mondanivalót vártok. Ja, és ezért lettem lepontozva az elején. Azért nem tudom, jó-e, hogy átpakolásszák a kérdéseket más kategóriákba csak úgy, teljesen más megvilágításba kerül maga a kérdés mint eredetileg.

Én akkor is azt mondom, hogy nekem tetszenek. Elég, ha tetszik egy kép, nem feltétlen kell, hogy milyen sokat mondjon. Nem hinném, hogy olyan szimbólumokat kellene keresni egy képen, mint ami pl. a Magányos cédruson van és el lehet gondolkozni, miért az a címe, stb. Én pl. néha kifényképezek az ablakon, ha szép idő van, és látni a fél várost, akkor annak sincs nagyon mondanivalója, de nem is azért fényképezem.

Ha össze lennének gyűjtve a neten egy helyen a publikus fotóid, belinkelhetnéd, úgy könnyebb lenne sorban nézegetni.

na, ez biztos jól le lesz itt pontozva...

2012. máj. 25. 01:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor bocsánat, mert én művészeti szempontok szerint értékeltem:)

A művészkép és az emlékkép között pedig szerintem az az egyik legnagyobb eltérés,hogy az emlékkép a készítőnek egyfajta segítség, dokumentáció egy adott pillanatra való szép emlék felidézéséhez. A művészek viszont úgy alkotnak,hogy a kép lehetőleg másnak mondjon valamit önállóan.

2012. máj. 25. 08:17
 16/25 anonim ***** válasza:

14. voltam. de akkor érdekelne, a kérdező pontosan milyen szempontokra gondolt, mert már összezavarodtam. :D

én is szoktam fotózni, de sok szempontot, mint itt írtatok, talán sose vettem figyelembe. igaz, én főleg természetet, tájat, ilyesmit szoktam fotózni és nem változtatnám meg efféle szokásaimat :D

2012. máj. 25. 10:37
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönök mindenfajta választ, mert sok segítséget kaptam. Egyelőre csupán hobbiból fotózok, nincs vele célom, viszont többen mondták már, hogy jók a képeim. Azért megoszlanak a vélemények. :D Mivel csupán hobbi, ezért nincs a neten galéria vagy hasonló. Próbálok akkor keresni egy nézőpontot, ami csak az enyém, és próbálok több érzelmet belevinni a képeimbe.
2012. máj. 25. 16:59
 18/25 A kérdező kommentje:
Ja, és én mindenkit felpontoztam. :)
2012. máj. 25. 17:00
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nyáron nézz utána valamilyen tanfolyamnak sokat segítene a képeiden(nem mintha rosszak lennének) de lehet hogy még viheted valamire! :)
2012. máj. 28. 14:42
 20/25 anonim válasza:
42%

Hát az élességgel, meg színekkel nagy baj van.. eleve a fényképező sem jó..

MEG A KÉPEK.. MMÁR BOCS DE NEM JÖTT ÁT..

2012. máj. 31. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!