Szerintetek jók a fotóim?
Hobbi szinten fotózom, 14 éves vagyok. Véleményekre vagyok kíváncsi.
Fotók:
Köszönöm, lehet pozitív és negatív is.
nekem tetszenek!
mutathatnál többet is!
Hát - én ugyan nem értek hozzá, de engem nem fognak meg a fotóid. Nem mondanak számomra semmit, nem egy-egy konkrét pillanatot örökítenek meg. Úgy is mondhatnám, nem tudom, melyik kép miért készült. Az elsőt még csak-csak, de pl. a táskás kép egy natur aqua-s pohárral, annak mi az üzenete?
Egyébként szépek, élénkek a színek, erről majd beszélnek a hozzáértők, de legyen mondanivalójuk, s akkor tökéletesek lesznek :)
27/N
Köszönöm, jöhetnek még. :)
A Natur Aquas-nak meg van a rövid története, a kép a tegnapi osztálykirándulásunkon készült. :)Igazából üzenete nincs. :/ Úgí valóban jobb lenne. Sokat segítettél, 3. :) A többieknek is köszönöm a válaszokat, de még jöhetnek.
3-as véleményét osztom.
Nekem teljesen átlagos, semmitmondó képeknek tűnnek, minden rosszindulat nélkül. Ha valaki tehetséges fotós, az már ilyen korban is kiderül. Persze lehet belőled még fotós, de hogy kitűnj a sok-sok középkategóriás közül kell valami egyéni látásmód. Hogy szóljon valamiről a kép, legyen valami ami elgondolkodtatja a nézőt (és ne az, hogy ez vajon mi a csuda akar lenni).
4-estől pedig örömmel látnék képeket, linkelnél valamit nekünk?
Szerintem nem rosszak, csak hiányolom belőlük azt a fajta egyéni látásmódot, ami az igazán nagy fotósokat jellemzi. Persze 14 évesen valszeg ők sem voltak még vérprofik, úgyhogy aggódnivalód nincs.
És szép a cicád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!