Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek jók a fotóim?

Szerintetek jók a fotóim?

Figyelt kérdés

Hobbi szinten fotózom, 14 éves vagyok. Véleményekre vagyok kíváncsi.

Fotók:

[link]

[link]

[link]

[link]

Köszönöm, lehet pozitív és negatív is.

2012. máj. 23. 21:57
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
53%
Nekem tetszenek . :) 15/f
2012. máj. 23. 22:02
 2/25 anonim ***** válasza:
53%

nekem tetszenek!

mutathatnál többet is!

2012. máj. 23. 22:03
 3/25 anonim ***** válasza:
80%

Hát - én ugyan nem értek hozzá, de engem nem fognak meg a fotóid. Nem mondanak számomra semmit, nem egy-egy konkrét pillanatot örökítenek meg. Úgy is mondhatnám, nem tudom, melyik kép miért készült. Az elsőt még csak-csak, de pl. a táskás kép egy natur aqua-s pohárral, annak mi az üzenete?

Egyébként szépek, élénkek a színek, erről majd beszélnek a hozzáértők, de legyen mondanivalójuk, s akkor tökéletesek lesznek :)

27/N

2012. máj. 23. 22:04
 4/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jók lettek, látszik hogy van hozzá érzéked, szerintem nyugodtan folytasd. Én is fotózok hobbi szinten elég sok képet csináltam már meg szerkesztettem is plusz egy ismerősöm beprotezsált engem egy fotós céghez hogy készítsek egy portfóliós fotót egy lányról így hogy belekóstoljak az igazi életbe:) Nem akarom hogy beleéld magad a dologba de szerintem folytasd nyugodtan sose tudhatod mi lesz belőle.
2012. máj. 23. 22:06
 5/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm, jöhetnek még. :)

A Natur Aquas-nak meg van a rövid története, a kép a tegnapi osztálykirándulásunkon készült. :)Igazából üzenete nincs. :/ Úgí valóban jobb lenne. Sokat segítettél, 3. :) A többieknek is köszönöm a válaszokat, de még jöhetnek.

2012. máj. 23. 22:10
 6/25 anonim ***** válasza:
A harmadik tetszik.A többi nekem nem mond semmit.
2012. máj. 23. 22:11
 7/25 anonim ***** válasza:
79%

3-as véleményét osztom.

Nekem teljesen átlagos, semmitmondó képeknek tűnnek, minden rosszindulat nélkül. Ha valaki tehetséges fotós, az már ilyen korban is kiderül. Persze lehet belőled még fotós, de hogy kitűnj a sok-sok középkategóriás közül kell valami egyéni látásmód. Hogy szóljon valamiről a kép, legyen valami ami elgondolkodtatja a nézőt (és ne az, hogy ez vajon mi a csuda akar lenni).

4-estől pedig örömmel látnék képeket, linkelnél valamit nekünk?

2012. máj. 23. 22:26
 8/25 A kérdező kommentje:

vannak még:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

még láthatjátok, hogy kezdő vagyok .. :)

2012. máj. 23. 22:38
 9/25 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem rosszak, csak hiányolom belőlük azt a fajta egyéni látásmódot, ami az igazán nagy fotósokat jellemzi. Persze 14 évesen valszeg ők sem voltak még vérprofik, úgyhogy aggódnivalód nincs.

És szép a cicád :)

2012. máj. 23. 22:40
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
A katicás egész jó, és éles is, ez is fontos szempont. Próbálj meg úgy fotózni, hogy nem csak úgy kattintasz, ahogy meglátod a dolgot, hanem lehajolsz, leggugolsz, felmászol, próbálsz szokatlan nézőpontot keresni.
2012. máj. 24. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!