Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen idézet rá a megfelelő?...

Milyen idézet rá a megfelelő? :' (

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,vagyis volt vagy inkább most szünetet tartunk.Szakítottam vele mert rengeteget bántott lelkileg,sokat veszekedtünk,nagyon sokat, de nagyon szeretjük egymást,bár ő már másodszor mondta hogy nem annyira,de visszaszeretett belém. És most valószínű hogy ideg gondozóba kerülök mert idegbeteg lettem mellette, és lehet hogy a szívemmel is baj van.Rengetegszer adtam neki új esélyt de folyton elszúrta és én mindig visszafogadtam mert mindennél jobban szeretem,nagyon sokan mondták hogy hagyjam de nem érdekelt! Nem tudtam az agyammal gondolkodni,csak a szívemmel.Nem csalt meg egyszer sem.:'( rengeteg szenvedtem mellette ugyanakkor boldog is voltam.Most is úgy vagyok vele hogy megakarok halni hogy ne szenvedjek.Nem tudom mivel érdemeltem meg mindezt a rosszat mikor én sose bántottam.Olyan idézetet szeretnék ami rám/ránk illik és ha valaki elolvassa kijön a könnye,meghatódik rajta.és a lényeg az lenne benne hogy én mindig megbocsájtottam,adtam új esélyt.nagyon fontos lenne számomra!(15/f) a "Barátnőm"(14)
2012. febr. 19. 09:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Van egy barátnőm,vagyis volt vagy inkább most szünetet tartunk.Szakítottam vele mert rengeteget bántott lelkileg,sokat veszekedtünk,nagyon sokat, de nagyon szeretjük egymást,bár ő már másodszor mondta hogy nem annyira,de visszaszeretett belém. És most valószínű hogy ideg gondozóba kerülök mert idegbeteg lettem mellette, és lehet hogy a szívemmel is baj van.Rengetegszer adtam neki új esélyt de folyton elszúrta és én mindig visszafogadtam mert mindennél jobban szeretem,nagyon sokan mondták hogy hagyjam de nem érdekelt! Nem tudtam az agyammal gondolkodni,csak a szívemmel.Nem csalt meg egyszer sem.:'( rengeteg szenvedtem mellette ugyanakkor boldog is voltam.Most is úgy vagyok vele hogy megakarok halni hogy ne szenvedjek.Nem tudom mivel érdemeltem meg mindezt a rosszat mikor én sose bántottam.Olyan idézetet szeretnék ami rám/ránk illik és ha valaki elolvassa kijön a könnye,meghatódik rajta.és a lényeg az lenne benne hogy én mindig megbocsájtottam,adtam új esélyt.nagyon fontos lenne számomra!(15/f) a "Barátnőm"(14)

érzelmileg gyenge vagy ergo puha p.cs!

2012. febr. 19. 10:23
 12/18 anonim ***** válasza:

A felnőtt kapcsolatoknál ez úgy megy, hogy megbeszélitek a határokat. Tehát megmondod a barátnődnek: egyszer szakítunk. Egy esély van és kész. Ezt becsüld meg (és téged is). Csak azt lehet eljátszani amiből több is van.

Nincs olyan, hogy szeret-nem szeret most. Vagy szeret vagy nem. Hagytad, hogy hülyét csináljon belőled, mert a szüleid nyomdokán akartál járni és nem a magad útján. Így most gyakorlatilag buktál mindent.

2012. febr. 19. 10:27
 13/18 A kérdező kommentje:
jó akkor az vagyok... nem teljesen de belátom ezen a téren valamennyire az vagyok. mondtam neki hogy 1 esély van és kész de nem birtam nélküle.
2012. febr. 19. 10:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
És ő ki is használta, hogy gyenge vagy. Ez van.
2012. febr. 19. 10:30
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

Csicska az,akit ki lehet használni,akit manipulálni lehet.

Várj megnézem a szótárban.

K.csög csicska= Kérdező .Ó jajj,de meglepő.

2012. febr. 19. 10:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
kemény hozzászólásokat kapsz igen... de ez a te érdeked, hogy megerősödj és felejtsd el azt a kislányt. Azért mert ha továbbra is ilyen gyenge maradsz akkor azok soraiba fogsz tartozni akik 20on évesen öngyik lettek mert egy lány kikosarazta őket!
2012. febr. 19. 10:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Oké. Akkor szögezzük le. A kiscsaj nem szeret. Egyáltalán. Nem kell mondani, hogy de.....én is ugyanezt csináltam a pasimmal 16-17 évesen...szakítottunk, összejöttünk, szakítottunk, összejöttünk..semmi sem változott...fel nem tudom fogni, hogy ha egy kapcsolat odajut, hogy vége legyen, (esetleg egy próba újra, de nem több!!! Semmi sem változik!!!) akkor mit gondolsz, majd más lesz legközelebb???????? ATYAÉG!!! Dobd már ki azt a nyafogós p.csát, te meg kapjál észhez, mert most olyan szöveget toltál le mint az az exem, akivel az volt amit írtam és jól felhúztál!! Az volt ilyen nyávogós f.szfej és mindenért csak rinyált!!! Hogy lesz belőled FÉRFI????????????????????????????????????????????????
2012. febr. 20. 21:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja, az kimaradt, hogy én sem szerettem...nem tudom minek kell 15 évesen egy lány után rinyálni...komolyan nem térek magamhoz....minden csaj után ez lesz? :D
2012. febr. 20. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!