Szerintetek érdemes a rajzzal foglalkoznom?
18 leszek, eddig még nem tanultam sehol rajzolni, csak magamtól próbálkoztam, ennek ellenére eldöntöttem hogy felvételizek művészeti főiskolára, mert nagyon szeretek rajzolni.. van esélyem?..
vannak fenn devianton rajzaim amúgy :) és köszi szépen a kritikát is :) A beállítás, felvázolás olyan max 10 perc alatt megvan , az elkészítés az attól függ hogy mennyi energiám van, meg hogy mennyi részletet akarok kidolgozni :) ( átlagban 2-4 óra szokott lenni egy arc, de pl a koponya több volt, igaz nem nagyon igyekeztem vele, szeretek elszöszmötölni..persze ha formámban vagyok szerintem gyorsabban is megy.. )
amúgy a 2. kép erről lett mintázva ( a 3.at nem találtam meg sajnos.. ):
Én is ebben a dilemmában vagyok:)
Szeretek rajzolni most végzek a középsuliban és jelentkezni szeretnék rajz szak, de nem tudom elég jó lennék-e oda és úgy érzem nagyon nehéz lenne bekerülni azzal szembe aki művészeti szakközépből jelentkezik. Te melyik iskolába felvételizel?
utolsó: amúgy én is érzem, hogy tuti erős lesz a mezőny, de csak remélni merem, hogy azért díjazzák azt is, ha úgy is megpróbálja valaki, hogy nem lett előtte agyonképezve, és még talán több lehetősége van a fejlődésre, mint annak, aki megtanult már 1001 dolgot, és ez csak ilyen csúcsdísze lenne a dolognak.
Mondjuk ahogy elnézem manapság le se szarják hogy miből tartassz ott ahol, csak tárgyilagosan összevetnek 2 rajzot.
(Meg persze akárhogy is szépítik meg kerülgetik a protekcióról sem szabad megfeletkezni, lehet valaki amiatt csúszik le..:/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!