Jó. E ez a rajz, tehetséges-e a lány aki rajzolta?
3. próbálkozás portré terén, nem teljesen kidolgozott, pl a haja nem szép, szája sem tökéletes még, a tulaj sem elégedett vele, de szeretné tudni, hogy van-e tehetsége ez a rajz alapján. Köszönet! :)
Szép rajz! Ilyet én se tudok rajzolni, pedig tipródok érte. :D
Viszont... van benne egy hatalmas hiba... Patiszont ábrázol. :D
az egyik válaszoló által megadott "zseni" minősítés picinykét túlzás, de az megállapítható, hogy komoly érzéke, talán tehetsége is van a rajzolónak.
anatómiailag szintel hibátlan, de pl. a fej hármas osztása nem a legjobban sikerült, amiatt kissé aránytalan a fej, de nem zavaróan.
a tónusozás nagyon jó, határozott az eszközkezelése, kiforrott az eszközbiztonsága.
kissé többet lehetne mondani a "jövőjéről", ha tudnánk a korát az alkotónak és azt, hogy hol és mennyi ideje tanul rajzolni.
ha esetleg még néhány más képét is láthatnánk, pl. egész alakos test, esetleg akt, test+ drapéria, csendélet...
megnéznék más technikával készült munkáit is.
mindenképpen érdemes foglalkoznia komolyan a rajzolással.
ahogy annakidején szendrő józsef, egri színigazgató mondta, amikor elé került egy tehetség- gyanús színészpalánta:
"valami mozog benned. ez most vagy tehetség, vagy kukac..."
így van az alkotóval is. valami mozog benne, könnyen lehetséges, hogy tehetség.
Nekem nem tetszik. A húgom grafikusnak tanul, de mielőtt elkezdte, akkor is jobbakat rajzolt.
Ha a haját letakarod, nem lehet felismerni a gyereket. Bele kell vinni a karaktert, jobban kéne árnyékolni. (Bár valószínűleg a részletek jobban látszanak a kézzelfogható rajzon.)
sztem ügyes
bár én tudnék így rajzolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!