Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek tehetséges ez a...

Szerintetek tehetséges ez a lány? Nem fog ártani a babának a műsor okozta stressz?

2010. aug. 31. 12:07
1 2
 1/16 Vilcsianyuja ***** válasza:
Tehetségesnek tehetséges, de én biztos nem vállalnám a helyében a műsort...
2010. aug. 31. 12:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
jó hangja van, de ez a hangos éneklés, meg majd a műsorral járó hajtás nem tudom mennyire tesz jót a babának.amúgy mikor volt a válogatás?lehet azóta már meg is szült.nem?
2010. aug. 31. 12:21
 3/16 A kérdező kommentje:
nem tudom mikor volt:(
2010. aug. 31. 12:23
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nagyon aranyos,es konyorgom mi baja lehet akar neki,akar a babanak?Ne feledjuk,hogy ez a musor nem eloben megy,ha most 7 honapos,mire lefolyik a valogatas lehet meg is szul.En szurkolok neki.

Es mar bocsanat,de milyen kerdes ez?Kedves kerdezo,miert aggaszt ez teged?Aki a terhesseg 9 honapjaban zuros eletmodot folytat,veszekszik vele a parja,csaladja,stresszelik esetleg epp valik(mert sajna ilyenek is vannak),az szerintem inkabb art a babanak.Ha az anya enekel,es jol erzi magat,attol a babajanak semmi de semmi baja nem lesz.

34 hetes boldog kismami :)

2010. aug. 31. 12:26
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem árt. Sok ismert énekesnő és lépett már fel terhesen, és szülés után is röviddel. Nem hiszem, hogy ez nagy gondot okozna. Mármint maga a szereplés. Igaz, ez itt más helyzet, de ez inkább jóleső izgalom, mintsem nagyon durva stresszhelyzet.
2010. aug. 31. 12:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem már rég megszült. Én inkább azt nem értem, hogy fog beköltözni a mentorok házába és hagy otthon egy csecsemőt.
2010. aug. 31. 12:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szimpatikus a csaj, tetszik is a hangja is, drukkolok neki. Főleg azért, hogy a műsor mellett el tudja majd látni anyukás teendőit is! Amúgy jó volt látni, hogy a családja így mellette áll, mert tudják milyen fontos ez most neki. Megható. :)
2010. aug. 31. 14:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

már megszült:)nagyon édes kislánya van, minden oké velük.

Szülei meg férje is sokat segít,nem lesz semmi baja a picúrnak:)

2010. aug. 31. 18:47
 9/16 A kérdező kommentje:
utolsó:honann tudod? be tudod linkelni ha esetleg a neten olvastad?
2010. aug. 31. 21:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Szép a hangja, de nem teljesen tiszta, semmi különleges és egyedi nincs benne, csak szép, ennyi. Ezzel nyerni nem fog. Feleslegesen teszi ki ennek az egész hajcihőnek magát egy ujszülöttel. Most neki nem az első babája a legfontosabb, hanem a zenei karrierje. Furcsállom.
2010. aug. 31. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!