Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek tehetséges ez a...

Szerintetek tehetséges ez a lány? Nem fog ártani a babának a műsor okozta stressz?

2010. aug. 31. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 18:47es vagyok, ismerősöm, onnan tudom, nem közöltek semmit róla a TV-ben:)

Amúgy meg utolsónak, már bocsi de szerintem kicsit irigység szaga van a kommentednek.Ha ilyen hangod lenne, tuti indultál volna.Amúgy meg szerintem nem csak az első helyből tud valaki profitálni, hanem közben is felfedezhetik, és kaphat lemezszerződéseket....

2010. szept. 1. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem irigykedem, eszemben sincs. Akkor sem tartom kiemelkedő és különleges hangú énekesnek. Mert nem az, csak szép hangja van, de semmi egyedi. Ettől függetlenül kedves és szinpatikus, semmiképp nem ellenszenves. Az viszont igen, hogy egy ujszülöttel ezt végigcsinálja. Ha egyáltalán bekerül a műsorba.
2010. szept. 1. 14:46
 13/16 A kérdező kommentje:
meghallgatnálak téged hogyan énekelsz...
2010. szept. 1. 17:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Itt most nem az a legfőbb kérdés, hogy ki hogy énekel. Itt az a kérdés, hogy ez a lányka hogy énekel és mennyire áll készen erre a nagy lehetőségre. Bizony közben is felfedezhetik. Nézzük csak meg az előző megasztárokat. Sokaknak bejött a műsor, hiába estek ki hamarabb.

Bizony nem lesz neki könnyű, de ez gyökeresen megváltoztatja az életüket. Ha bejut ez a lány (független attól, hogy nyer e), az lesz neki megírva! Bocsi, hüle duma tudom, de én hiszek a "valami valamiért" dologban!

2010. szept. 1. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Most azért, mert valaki azt írja, hogy nem különleges a hangja, ahhoz hogy jön az, hogy a véleményező hogyan énekel?

Ennyi erővel ne mondjuk kritikát egy könyvről, ha nem tudunk jobbat írni? Vagy egy asztalról, ha nem tudunk jobbat készíteni?

2010. szept. 1. 21:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy megvédtetek:) én nem énekelek szépen 8 évnyi zeneiskola és zongorázás mellett sem, csak a hallásom jó. Ezért hallom azt, amit te valószínűleg nem. Akkor lenne jogos a kérdés, ha én is ott parádéznák a szinpadon. :) szerintem kiemelkedőbb és egyedibb hangot fognak keresni, inkább sok örömet ès nyugalmat kivánnék neki az ujszülött mellé.
2010. szept. 2. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!