Szerintetek tehetséges ez a lány? Nem fog ártani a babának a műsor okozta stressz?
tegnap 18:47es vagyok, ismerősöm, onnan tudom, nem közöltek semmit róla a TV-ben:)
Amúgy meg utolsónak, már bocsi de szerintem kicsit irigység szaga van a kommentednek.Ha ilyen hangod lenne, tuti indultál volna.Amúgy meg szerintem nem csak az első helyből tud valaki profitálni, hanem közben is felfedezhetik, és kaphat lemezszerződéseket....
Itt most nem az a legfőbb kérdés, hogy ki hogy énekel. Itt az a kérdés, hogy ez a lányka hogy énekel és mennyire áll készen erre a nagy lehetőségre. Bizony közben is felfedezhetik. Nézzük csak meg az előző megasztárokat. Sokaknak bejött a műsor, hiába estek ki hamarabb.
Bizony nem lesz neki könnyű, de ez gyökeresen megváltoztatja az életüket. Ha bejut ez a lány (független attól, hogy nyer e), az lesz neki megírva! Bocsi, hüle duma tudom, de én hiszek a "valami valamiért" dologban!
Most azért, mert valaki azt írja, hogy nem különleges a hangja, ahhoz hogy jön az, hogy a véleményező hogyan énekel?
Ennyi erővel ne mondjuk kritikát egy könyvről, ha nem tudunk jobbat írni? Vagy egy asztalról, ha nem tudunk jobbat készíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!