Érdemes rajzolnom, vagy inkább hagyjam?
Ezt a rajzot igaz csak másoltam, de amikor kész lett eléggé szrnak tituláltam. Aztán most elővettem egyik nap és mondom annyira nem is lett ez rossz (igaz nincs befejezve).
Nem azt mondom, hogy olyan marha jó, de azért talán elmegy.
Van értelme rajzolnom, vagy hagyjam inkább?
Vélemények?
~nem olvastam végig a kommenteket
Gyakorolj,és bármit el tudsz érni. :))
Üdv.: egy grafikus
hány éves vagy? Ha épp nem fulladsz bele egyéb fontos teendőidbe, rajzolj amikor csak van időd! :)
Nekem a második kifejezetten tetszik. Ha úgy könnyebb nekiállni adhatok tippet mit rajzolj... vagy ötlet van, csak erő nincs nekiállni? :P
Én vagyok a kérdező: Általában kedvem nincs, de máshoz se..
Egyébként 15 vagyok.
máshoz se? :S
Ismerős, én se vagyok egy nagy művész, ha az időmet kell beosztani... ez már egyfajta betegség. Valahogy próbáld meg rávenni magad szerintem! Ha nem is rajzolásra akkor másra. Hidd el sokat (sok időt) veszíthetsz. Ne hagyd, hogy azért mert épp nem minden tökéletes, a kedved is elmenjen mindentől. Ha jó dolgokat csinálsz, a kedved is megjön :)
Jó pont, hogy scannelted, és az, hogy van végre valaki, tudja, hogy ráncos, öreg bácsikat kell rajzolni, nem pedig retusált néniket.
Amit mondani tudok, az a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! És ne maszatolj! Ajánlom Szunyoghy András Rajz ABC című könyvét, amiben többet is megtudhatsz az emberi arányokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!