Szerintetek van tehetségem a fotózáshoz? Folytassam, fejlesszem, vagy hagyjam inkább?
[link] Itt találhatóak a képeim :)
Nem régóta fotózgatok így komolyabban, eddig csak nyaralások alkalmával, most már ha van lehetőségem, akkor inkább azt, amit én szeretnék :)
14/L vagyok.
Megköszönném, ha mondanátok véleményt! :)
A látott képek szokványos amatőr-képek. Azért azok, mert Te sem nagyon tudod, mit akarsz, össze-vissza mindent fényképezel kapásból.
Tehetségről túl korai írni, ami jó bennük az a technikai kivitel - ezt viszont jobbára az automatika dönti el, Te csak tartod a gépet.
Én úgy kezdeném, hogy vásárolnék egy komolyabb, vaskos fényképész-szakkönyvet és elkezdeném az első oldaltól tanulmányozni és végrehajtani mindent, amit ír.
Kedves Dorina!
szerintem igen nagyon nagy tehetséged van a fotózáshoz
Ha szeretet csinálni azt amit csinálsz akkor nyugodtan csináld
ez egy bölcs ember szavai voltak nem az enyémek
Szerintem Folytasd ha szereted
de én csak véleményt tudok adni a döntést neked kell meghoznod
szerintem folytasd
Kedves 4. válaszoló :)
Reginának hívnak, a "Modellem" Dória :) de ez nem számít!
Köszönöm ! :) Nagyon szeretem csinálni, mint írtam, nemrég kezdtem el azt fotózni, amit szeretnék úgy igazán! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!