Szerintetek van tehetségem a fotózáshoz? Folytassam, fejlesszem, vagy hagyjam inkább?
[link] Itt találhatóak a képeim :)
Nem régóta fotózgatok így komolyabban, eddig csak nyaralások alkalmával, most már ha van lehetőségem, akkor inkább azt, amit én szeretnék :)
14/L vagyok.
Megköszönném, ha mondanátok véleményt! :)
bocs, de ezek a képek borzalmasak. nyaralási képeknek elmennének, de semmi több.
Ne ölj bele energiát, nem leszel fotós. de a képek alapján még hobbifotós sem.
Közelről meg mindenki le tud fényképezni egy virágot.
Köszönöm azért, meg voltak benne olyan kritikák, amik tényleg építő jellegűek :)
Fotós könyvet milyet ajánlanátok?
"Milyen szintűre érted a kérdésedben említett tehetséget?"
Koromhoz képest, meg ahhoz, hogy nemrég kezdtem a fotózást :)
Ezek "amatőr" képek. Ha ilyen szintre el tudsz jutni (most nem vagy, de nyilván senki sem úgy születik), akkor tehetséges vagy.
Kedves Regi!
Nekem nagyon tetszettek a képek és szerintem itt a válaszadók 80-90%-val nem érdemes foglalkozni! Én úgy gondolom, hogyha szereted a fotózást csinálni és akár később is foglalkoznál ezzel - nem csak hobbi szinten - akkor nyugodtan tedd meg, mert a lényeg, hogy érdekel és szívesen csinálod! Plusz...szerintem kevés ember tudta/tudja eldönteni ennyi idősen, hogy milyen dolgok is érdeklik pontosan..Úgyhogy ne add fel és egy kalappal! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!