Szerintetek van tehetségem, vagy ilyeneket bárki tud készíteni?
Dotti.Dotti.Dotti kért bocsi.:D Csak azért, hogy ne állítsa be magának a képeket.. De gondolom senki se állítaná be magának őket.. mert gagyik.:D Nyugodtan oltsatok csak h bénák.. Nem sértődöm meg.Csak érdekel a véleményetek.. Eddig mindenki kiröhögött..:(
az ötletek nem rosszak, de sötétek a képek és rossz minőségűek(mivel fotóztad??). sokat kell még szerintem tanulnod.
(ezt nem oltásnak szántam hanem építő jellegű tanácsnak, remélem azért egy picikét segítettem)
Nagyon rossz minőségűek, de amúgy nem olyan rosszak.
Jók a kompozíciók, de eléggé semmitmondóak a képek. Mármint úgy értem, hogy nem lehet tudni, hogy mit akarsz vele, min lenne a hangsúly.
Ha komolyabban akarsz fotózással foglalkozni, akkor mindenképpen menj el fotóssuliba, akár okj-s képzésre, ott legalább a technikai részét megtanítják (iskolarendszerben ingyenes), meg egy csomó mindent tanulhatsz.
Amúgy ez nem a tehetségen múlik, hanem azon, hogy menniyre nagyon akarod csinálni, mennyire vagy kitartó, mennyire vagy hajlandó tanulni. 3 képből nem lehet megállapítani, hogy mennyire vagy kreatív, viszont nagyon sok tehetséges ember elveszik ott, hogy megállapítja magáról, hogy tehetséges, és azt hiszi, hogy ezzel akkor már nem is kell semmit csinálni, aztán azon veszik észre magukat, hogy azok, akiket ők tehetségtelenebbnek ítélték messze leelőzték őket mind szakmailag, mind művészileg.
Amúgy azt, hogy kreatív vagy-e azt onnan tudhatod, hogy mennyire szoktak eredeti ötleteid lenni, olyan, ami mondjuk egy társaságban csak neked jut eszedbe...stb
A kreativitás és az esztétikai érzék a legfontosabb, ezeket nemnagyon lehet tanulni, de fejleszteni még ezt is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!