Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan lehet így rajzolni?

Hogyan lehet így rajzolni?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a 3d-s rajzolás nagyon tetszik, és érdekel hogy csinálják, mire kell figyelni?

2011. aug. 19. 18:03
 1/6 anonim válasza:
100%

Az árnyékolásban van a titok..meg,hogy 2 lapot használ.

(légy eleje az alsó lapon)

2011. aug. 19. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon plasztikusnak kell lennie a papíron lévő formának. Fontos a két lap, illetve itt láthatjuk, hogy a szemben lévő lap kicsit meg van döntve. Egy erősebb lámpafény is kell,egy irányból(vagy többől is lehet de az bonyolultabb).

Ugye a papír is számít, meg a fényképező gép minősége is.

Amellett nagyon jól kell rajzolni.

Amire pedig figyelni kell: hááát. kép függő. :D

Üdv.: 15/F Grafikus tanonc :D

2011. aug. 19. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindazok mellett, amit a második leírt, a legfontosabb az, milyen szögből fotózod le, mert csak egy bizonyos szögben van ilyen hatása a képeknek.
2011. aug. 19. 19:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen a több lapot, meg a fényképezés szögét én is kiszúrtam, magára a rajzolás módjára voltam kíváncsi. Talán sok-sok gyakorlással egyszer majd én is így fogok rajzolni :))

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2011. aug. 19. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb az, hogy soha ne körvonalazz, hanem a háttérből emeld ki (kontúr nélkül!) a tárgyat. Mindemellett folyamatosan figyeld a fényeket, mert ha az árnyékokban akár egy pici csúszás is van, akkor borul az egész. Jah, és ne felejtsd el, hogy minden mindennel tükröződik. Remélem tudtam valamennyit segíteni! Jó rajzolást, és sok sikert!
2011. aug. 20. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen tudtál, és köszönöm a válaszod :)
2011. aug. 21. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!