Írnátok kitalált képzeletbeli neveket?
Ha igen írjátok le, de csak akkor ha nem a bibliából a japán mangákból vagy más könyvekből loptátok, ismerem a angyalok neveit is szóval azok se kellenek, hanem inkább amit ti találtok ki
Mint a Harry potterben és a gyűrűk urában lévő nevek!
és nem tudtam milyen kategóriába tegyem, úgyhogy ide került szóval nem kell miatta oltogatni
Lánynév:
Zibra
Lonka
Dingi
Lerzus
Fiúnév:
Csigur
Kiposz
Orhuita
Merget
zsír kösz
de szigorúan kitalált legyen akármlyen mesébe vagy regénybe ha olvastátok az nem ér
:D
Azt hozzátenném, hogy a Harry Potterben a legtöbb (kereszt)név nem kitalált, hanem mitológiai. Pl maga Hermione is trójai Heléna lánya.
Vagy Hestia, a római istennő.
A Blackek egyszerűen csillagképek után kapták a nevüket (amik köré sokszor mitológia is épül) /Bellatrix, Arcturus... vagy épp Merope/.
Kriolusz,lány név,kicsit görögösen hangzik,de semmi értelme,kitaláltam xd
Marmaletta,Prézlia,exíria,Lunettia xd
XrtsdgghhMssyuzgwhyycvsad!!!!smuthogdilaisvhfd#aichemad@cwgllllllooom{gh.
így akarom majd elnevezni a gyerekem :D
lány:
Deréz
Eblitusz
Aralna
Féger
Éknill
Fiú:
Blakusz
Nezpar
Majzár
Csagetodoa
Kopántrofó
Vicces és kreatív
én sokszor játszadozok nevekkel, mert hátha egyszer írok egy sztorit, stb :D így jött ki egy csomó név, némelyikről kiderült, hogy létezik is (azt odaírom mellé)
Nilla (van)
Nalina (van)
Olin
Bianne
Vianné
Rewira
Xanéla
Kolett (van)
Norina (van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!