Magatoktól kitalált férfi név? (lent) (nem nyálas, magyarul hangzó)
Imádom, ha valakinek megtetszik egy név, és titkon, vagy akár csak magában a szerelmét így nevezi.
Az én szerelmem neve Ádám, és imádom is a nevét, illik hozzá.
Leginkább magatoktól kitalált nevek lennének a legjobbak, vagy egy szó, ami sokat jelent nektek, de lehetőleg magyarul hangzó név legyen.
Elég hülyén hangzik, tudom, és szó sincs arról, hogy átnevezzem. Egyszerűen csak szeretném, ha lenne egy név, ami különleges, nem nyálas, és csak ő jut róla eszembe. Lehet egy szó is, aminek a jelentése megfogott téged.
Hihetetlenül sokat gondolkoztam, de semmi nem jutott eszembe.
Remélem értitek, előre is nagyon köszönöm!
16/L
Nem hiszem, hogy ilyen tekintetben ezzel sokra mennél és nem is magyar hangzású, de nekem a Rotschild név tetszik nagyon.
Tudom, tudom. Hülye zsidó, cionista stb. stb. Nem érdekel. Nekem a név tetszik, nem azok, akik viselték/viselik.
De alapvetően a német nevek tetszenek nekem. (Meg jópár szláv, főleg szerb és orosz).
Ha saját alkotásra gondolsz, akkor meg van még a Schwarzsäbel (ejtsd: "svarczébel", ha esetleg nem tudnál németül)
Ha "saját névről" beszélünk, akkor engem egy haverom hívott (Wladislaw) Romacsevszkijnek, mert bizonyos tekintetben kicsit szlavofil vagyok. :D
De gondolom ez sem olyasmi, amire te gondoltál... Ja, és amúgy a nevemből ered, mielőtt rákérdeznél.
(Első voltam)
Ha létező, akkor a Nimród :)
Ha nem... akkor mondjuk Ivan Ivanovics Rubiksson de la Carcova Pepito Llamas :D
Örülök, hogy semmi bunkó kommentáló nem válaszolt, köszönöm nagyon az ötleteket, tetszenek:):)
még jöhet, ha tudtok(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!