Milyen lett a rajzom?
Nekem nagyon tetszik! Szerinten fesd is meg
L23/festőművész
Ügyi vagy a korod tekintve,de még tényleg van hová fejlődnöd! :D
De a korodhoz képest,tényleg,hogy egész jó lett.
Zseni nem zseni kérdéssel meg ne szennyezzétek ennek a lánynak a lelkét inkább. Régen én is megettem az ilyen szrságokat, de aztán tanár ismerős felnyitotta a szemem.
Mondta nézzem meg xy verseit, első 100 szr, 101. már jó. Persze vannak csodagyerekek -más kérdés, hogy pl énektanárom szerint Mozart sem volt csodagyerek, csak tehetséges akit az apja módszeresen csakis a zenére nevelt. Kb így van beállítva az 'Amadeus' c. filmben is-
akiket zseniként emlegetünk, de ők sem jártak két lábbal a föld felett. A lényeg annyi, hogy, ha valóban érdekel a rajzolás és szerentél egyre jobb és jobb lenni akkor minden nap x óráig rajzolj. Szerintem ne fejből és ne ilyen képeket, hanem inkább kezdjél el modell alapján dolgozni. Le rajzolhatod az asztalodat, székedet, a kutyádat stb.. És akkor fejlődni is fogsz. Hajrá :) Drukkolok neked.
tehetség szorozva képzés színvonala egyenlő eredmény
0 képzés és 0 tehetség szorzata egy millióval is nulla
De a lány tehetségéről ez alapján a kép alapján tényleg lehetetlen ítéletet mondani.
Az biztos hogy egy jobb rajztanár elférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!