Milyen lett a rajzom?
Hát még sokat fejlődhetnél.
Keress valami olyan kört, ahova nem azok járnak, akik felvételizni akarnak vagy ilyesmi, mert ott csak agyonvágják a kedved a teljesítménykényszerrel.
Vannak önképző festő-rajzoló körök, keress ilyet, ők általában befogadóak, egymást segítik tanácsokkal/kritikával, és van, ahol van szakszerű vezető is, de nem "tanít" klasszikus értelemben.
Sok sikert és örömet! Az a legfőbb, hogy legyen kedved ahhoz, amit csinálsz!
Egyébként meg nem kell fikázni, amikor végre jön egy tini, aki ceruzát vett a kezébe és rajzol, akárhogyan is, de rajzol, nem pedig a plázában allézik, és az a fő problémája, hogy ciki-e a műkörme vagy megnagyobbíttassa-e a melleit.
ez van mind1 igazából csak próbából tettem fel, kiváncsi voltam. mind1 attól hogy fikázzák nekem tetszik és továbbra is fogok rajzolni.
ennyi.
ez a rajz magába foglalja mind azt ami
tehát egy nagy rakás bullshit
ha valaki megdicséri nyalizol ha meg megmondják a véleményüket és netán negatív akkor egyből megsértődsz
lehetne kritikád magaddal szemben is és akkor nem itt dedóskodnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!