Szerintetek jó lett? Építő kritikát légyszi
Egész jó! Van tehetséged, szépen másolsz. Letisztultak a vonalak,igaz elég sajátos módon. Viszont látszik,hogy nem az utolsó leheletig rajzoltál alá ceruzával és utána kihúztad.
Ha jól látom tus.
Na most...ha építő kritika akkor annyit tudnék (erre a rajzra) mondani,hogy jó lenne egy kis vonalkarakter használat. Nagyon monoton az egész. A térmélységet szépen lehet ábrázolni, illetve néhány részt jól lehet kiemelni vele(ugye vékony vonal a távolabbi a vastag az ellenkezője). Látok még ilyen satírozás szerű foltokat a bal lábán, azokat felejtsd el, nem szép. A cipőjén vannak szép foltok, az legyen a szemed előtt. Próbálgasd. Egyszer csak kialakul. Én is véletlenül akadtam rá, ennél a rajzomnál (csak h mutassak egy példát,nem reklámként) : [link]
Ezt a vonalkarakterre értettem,olyan térmélységes rajzzal még nem foglalkoztam, úgyhogy bocsi.
Ennyi, talán ha többet is raktál volna fel,bővebben beszélhettem volna róla, de azért csak így tovább,ügyes vagy nagyon!;D
Hé, szerintem ez tök jó, bár őszintén szólva, én nem láttam meg benne Hagridot, hanem valami gonosz Batman figurát! :D
Szerintem ügyes vagy!
És valóban olyan, mintha egy animációs meséből lépett volna ki, de inkább a karakter megálmodása és az lerajzolása, mielőtt mesét csinálnának belőle... (hupsz, valószínűleg ezt csak én értem xD)
A lényeg, hogy nekem tetszik, és úgy látom, hogy senki nem tiltakozik az ellen, hogy ez jól sikerült (Y). Gratu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!