Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek jó lett? Építő...

Andrispapp97 kérdése:

Szerintetek jó lett? Építő kritikát légyszi

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 15. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
legyen! :D
2011. júl. 17. 09:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Egész jó! Van tehetséged, szépen másolsz. Letisztultak a vonalak,igaz elég sajátos módon. Viszont látszik,hogy nem az utolsó leheletig rajzoltál alá ceruzával és utána kihúztad.

Ha jól látom tus.

Na most...ha építő kritika akkor annyit tudnék (erre a rajzra) mondani,hogy jó lenne egy kis vonalkarakter használat. Nagyon monoton az egész. A térmélységet szépen lehet ábrázolni, illetve néhány részt jól lehet kiemelni vele(ugye vékony vonal a távolabbi a vastag az ellenkezője). Látok még ilyen satírozás szerű foltokat a bal lábán, azokat felejtsd el, nem szép. A cipőjén vannak szép foltok, az legyen a szemed előtt. Próbálgasd. Egyszer csak kialakul. Én is véletlenül akadtam rá, ennél a rajzomnál (csak h mutassak egy példát,nem reklámként) : [link]

Ezt a vonalkarakterre értettem,olyan térmélységes rajzzal még nem foglalkoztam, úgyhogy bocsi.

Ennyi, talán ha többet is raktál volna fel,bővebben beszélhettem volna róla, de azért csak így tovább,ügyes vagy nagyon!;D

2011. júl. 18. 19:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Értelek elek és kösz szépen ;)
2011. júl. 19. 09:11
 14/16 A kérdező kommentje:
De amúgy ceruzával nagyjából megrajzoltam a testét és utána alkoholista filccel lemásoltam a részleteket.A lábán meg tom h csúnya lett az a rész csak ottt már nemvolt mit tenni:)
2011. júl. 19. 09:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Hé, szerintem ez tök jó, bár őszintén szólva, én nem láttam meg benne Hagridot, hanem valami gonosz Batman figurát! :D

Szerintem ügyes vagy!

És valóban olyan, mintha egy animációs meséből lépett volna ki, de inkább a karakter megálmodása és az lerajzolása, mielőtt mesét csinálnának belőle... (hupsz, valószínűleg ezt csak én értem xD)

A lényeg, hogy nekem tetszik, és úgy látom, hogy senki nem tiltakozik az ellen, hogy ez jól sikerült (Y). Gratu!

2011. júl. 21. 19:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. júl. 22. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!