Milyenek a verseim? Utolsó 1 dalszövegem.
A múzsa meghalhat?l
Kereslek de nem talállak,
kereslek és nem látlak.
Tó mélyére úszóm,
hogy legyen egy sellőm.
Partra majd kihúzom,
Hogy ő legyen jövendőm,
kereslek és nem látlak.
Metrón nagyvárosban keresem,
drága szép kék szemedet.
Megérinteném a vállad,
de te rám ordítasz: Mit csinálsz te állat!
Kereslek és látlak.
Egy falusi parasztházban,
együgyű magányban.
Szőke fürtjeidet simogatom,
te meg őrlődsz a pletykán mint egy malom.
Kereslek most már látlak,
kereslek és megtaláltalak.
Egy fekete tömeg van körülötted,
de nincs már itt a lelked.
Én leteszem a rózsámat,
hogy meghalld utolsó strófámat.
1. Meleg-holokauszt áldozatainak.
Megszerettem egy fiút,
De az állam bezárt minket.
Mint egy állatot.
Mert az élet elhagyott.
Nyomták belém fecskendőket.
mert megakarták változtatni lelkemet,
De rájöttek hogy nem lehet.
Így bezártak a haláltáborba hogy elpusztítsák testemet.
Nem adtak fel,
mert magamat nem hagyom el.
A barátom füstként távozott a kéményből,
hangja megmaradt verseiből.
Szabad lettem végül!
De meghaltam egyedül.
Mert megölték a páromat,
3. Párizsi Csók 2009. 12. 07.
Párizsban járva,
Bottal kezemben,
Foltos farmerzsebben,
Szájam gyönyörű csodálattól tátva.
Szerelmes tavaszt éneklem dalolva,
Feloldó ridegség szememben,
És boldogság a tavaszi szélben,
S itt maradok madarak dalolását hallva.
Egyik sarkon ifjú kurtizán,
Másik utcán életet jelző neon.
Templomban egy élőszobor káplán,
Veszélyes tanait mondja mint a metános Charon.
Én meg megyek az élettel szemben szépen lassan és lazán.
És dobolom ritmusosan a lassú s gyönyörű halálos táncom.
4. Kurtizánok 2009. december. 12.
Hága utcáin vonulnak a kurtizánok,
Kiáltják a piroslámpás utcákban
Prostik csak pénzért fekszenek ágyba,
S félóránként váltják egymást a kuncsaftok,
Átkelek Amszterdamba csónakon,
Betérek egy csatornaparti kurtizánlakba,
Majd félórát gyönyörködök a csajban,
Végül meglopnak és elsétálok.
Vad orgiát hallok mindenhol,
Vörös Rózsa illatot érzek az utcán,
De ezek a helyek mind disznóól.
Bordélyban egy ifjú játszik zongorán,
Éjféltől itt a fekete csend honol,
hazatértemben, nejem ordít rám.
Cigaretta füst+ Tequlia
1. Szívtam a cigarettát,
tele lett a hamutál,
Emlékeztem az első orális szexemre,
mely egy fiúval történt.
Mert vágytam a szerelemre,
s igényeltem az ölelést.
2. A hamutál az én lelkem,
mert így telik be lassan az életem.
Újjászületve rothadok,
pokoltűzébe elhamvadok.
refrén Ugyanígy szívtam a farkát,
mint a cigarettát,
Elszánt voltam a tettre,
de az életem ő elvette,
keserű lett a szerelme,
s ő elvesztette a lelkét. 2szer
Zs**ókat a Dunába,
B**ikat meg utána!
xD xD xD
"Nem szégyelled magad? Ha gyereked meleg lesz mit csinálsz vagy ha párodról akivel 20 éve együtt élsz hogy zsidó? "
Ez két teljesen külön dolog, amit nem szabad összekeverni.
Hogy ki születik magyarnak, zsidónak vagy hottentottának, arról nem tehetünk.
De hogy "melegek" vagyunk, arról mi (is) tehetünk!
Ha ki akarsz kerülni a melegségböl, ezt a szert ajánlanám:
Platinum C 30.
Ez egy homöopátikus orvosság, havi 1x 5 golyócskát kell(ene) belöle bevenni.
Ha szeded, le kell mondani a babkávéról, mert az megszünteti a hatást. (Minden hom. szernél).
Addig szedd, amíg benned van ez a hajlam, úgy gondolom 1-2 év is lehet (akár még tovább is), de semmi mellékhatása nincs, minden csak egyre jobb lenne töle, az egészséged is...
10 gramm-os üvegben kb. 1000 golyócska van, kb. 7-10 EURO-ba kerül, patikában.
Ne kísérletezz tovább, hanem kezdd el szedni ezt a szert, garantáltan használni fog. Azt még tudnod kell a homöopátiával kapcsolatban, hogy minden bevétel után pár napig elöször a "beteges szimptómák" felerösödnek, de ez csak egy jó jel, ami mutatja, hogy a szer "dolgozik" és siekerre fog vezetni!
Ne félj, a kreativitásod nem fog elmenni töle, söt!
Jobb verseket fogsz írni!
Minden jót!!
Én kissé untam ezeket a verseket.
Próbálsz erős hatásokat kelteni, de kb. ennyit mondanak a verseid: "hatást akarok kelteni, vegyétek már észre". Ezzel persze hatni tudsz a nullszériás droidokra, de a versolvasó emberek számára ez az egész nem izgalmas.
A múzsás vers nem rossz, de nem is túl érdekes. A melegholokausztos elég gyenge. A párizsi jó, vannak benne értékelhető, eredeti megoldások. A kurtizános szinte nem is vers, érdektelen közhelyek felsorolása. A cigifüstös vegyes, viszonylag jó és nagyon suta részletekkel.
Én úgy fogom fel, hogy ezek a versek piszkozatok. Bőven rájuk férne az átdolgozás. És fontos, hogy nem az olvasók legprimitívebb rétegének pukkasztását kell célul kitűzni, hanem újat kellene nyújtani az értő olvasóknak. Erre is képes vagy, csak nem erőlteted meg magad kellően. Szóval még sokat kell dolgoznod, hogy eljuss a jó versek írásáig, de egyébként nem jársz egészen rossz úton, jobbakat írsz, mint a gyk-n közölt dilettáns borzalmak.
Utobb kommentelonek mint jo kritikusnak megfogadom a tanacsat,es elkezdek jo verseket irni es atdolgozom a regiket.
de az elobbinek aki gyogyszerekkel akar engem meggyogyitani az egy sarlatannak tartom, ja es ajanlom hogy keressen ra googleban czeizel endre es meleg vagy homoszexualitas szora ha ezt sem segitett, akkor meg hivja fel es beszelgessen el vele, hogy miert is vannak a melegek.
Halló, kedves Kérdezö!
Ha sarlatánnak tartasz, az a Te bajod, sajnos nincs lehetöségem "megvédeni" magamat, amíg ki nem próbálod, amit ajánlottam, hogy lásd, hogy segít és igazam volt!
Én külföldön élek (Nyugaton) és ahogy elnézem ezen a honlapon is a problémákat és a válaszokat a homöopátiával kapcsolatban, meg kell, hogy állapítsam, hogy ezt a (különben leghatásosabb alternatív gyógymódot) otthon még nem jól ismerik ill. legtöbbször félreismerik...
Próbáld meg túltenni magad az elöítéleteiden, én csak öszíntén szeretnék segíteni Rajtad!
Semmi, de semmi elönyöm nem származik abból, hogy Neked ezt a szert tanácsolom, csak az idöm megy rá, mégis csinálom, mert szerintem EZ az egyetlen módja, hogy kikerülj ebböl a dologból, más nem lesz.
Èn nagyon szívesen segítek mindenkinek, ilyen a természetem, meg vallási okokból is, mert ezt kötelességemnek érzem.
Ha ez "sarlatánság", akkor legyen az!
De kérlek, add meg Magadnak a sanszot a gyógyulásra, nem kerül sok pénzbe sem, nincs mellékhatása sem és egész biztos segíteni fog (TUDOM!), majd meglátod!
A dolgok néha olyan egyszerüek lehetnének, ha elfogadnánk a felénk kinyújtott kezet...
Szerettel üdvözöllek!
Konyorgom tegnap neztem vegig egy par melegekrol szoli videot, eleg erdekes, en elfogadom hogy te hetero vagy, te miert nem fogadod el hogy meleg vagyok? Ez genetika , Czeizel Endre is felhivta ra a figyelmet, aki vilaghiru genetikus, ezen nem szabad megvaltoztani semmit.
En egy ferfival karom leelni az eletem ha az baj neked, sajnalom, de tudod mit n kimegyek belgium vagy spanyolba, na majd ott hzasodhatok sot gyereket is vallalhatok.Udv egy meleg. Es en nem vagyok vallasos de hiszek istenben.
Halló,
korábban említetted, hogy próbálkoztál már "kezeléssel", ezért gondoltam csak, hogy akkor ajánlom Neked (az egyetlen!) lehetöséget, ami segítene, amennyiben ki akarsz kerülni a homosexualitásból...
A Czeizel nem érdekel, mert hülyeségeket mond, és egyáltalán nem világhírü, de ha az lenne, akkor sem érdekelne, mert nincs igaza. Ez nem genetiaki probléma.
Mindenesetre most ismered az alternatívát, ha akarsz, tudsz a dolgokon változtatni.
Hogy Belgiumba vagy Spanyolba "csak úgy" kimész és ott még gyerekeket is "felvállalsz"...., na, azért az nem lesz olyan egyszerü...
Azonkívül gondolod, hogy a gyerekeidnek jó példa lennél, mint szülö???
Egy gyereknek szüksége van anyára (is!), nem csak dupla "apukára"...
Mellettetek csak ök is melegek lesznek, mert ezt látták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!