Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen alapszínek kellenek az...

Milyen alapszínek kellenek az ilyen graffiti művészet elkezdéséhez?

2011. ápr. 26. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne művszet? Egyáltalán mi a művszet? A tegelés az valóban nem az, de vannak igazán művszi graffiti alkotások....
2011. ápr. 27. 15:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Bocs beragadt az ééééééééééééé-m
2011. ápr. 27. 15:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Konyhaművészet, ruhaköltemény, graffiti...
2011. ápr. 27. 15:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Minden dolog aminek köze van a kreativitáshoz és művészi szinten művelik az bizony művészet. Nem csak a festőkre, színészekre stb-kre kell gondolni. Az épületeket elcsúfító graffitisek persze nem tartoznak a művész kategóriába de pl amit a videón csinál az illető az számomra már művészet.
2011. ápr. 27. 18:21
 15/19 anonim válasza:
a művészellátókban a legolcsóbb és a legjobb a festék ott vegyél. pl Shopp nevű bolt. de előbb papíron mutass fel valami jót és utána fessél.
2011. júl. 9. 18:37
 16/19 anonim válasza:
EZ NEM GRAFFITI B*ZDMEG!!!!
2012. ápr. 8. 20:42
 17/19 anonim ***** válasza:
hát nem
2012. aug. 5. 02:30
 18/19 anonim válasza:

Szerintem először króm és fekete ez a legegyszerűbb!

Filmek amik oké mondjuk illegális firkálást mutat be de onnan is el lehet lesni a színkombinációkat! Ilyen pl a Royal Damage,Sick bussines,Show must go on 2-3!

2012. aug. 31. 08:42
 19/19 anonim válasza:

Utolsó vagyok!

A többieknek igaza van először papíron kamatoztasd a tudásodat ne pedig egy rendező-pályaudvaron 2kor egy vonat oldalánál!

Jó magyar graffitisek akik szintén illegállal kezdték Pl Nikon,Tish,Pilot,Sziztem, Ebből némelyik még ma is fest! De ha elmész a pályaudvarra Pesten akkor ott rengeteg szép igényes graffiti láthatsz! Jó márkák: Montana,MTN94,Molotow, én ezeket használom! De van még az Ironlak ami a legolcsóbb szerintem 900Ft a bázisstore-ban!

A Clash,kobra is viszonylag jó márka!

2012. aug. 31. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!