Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek sikerülni fog?

Szerintetek sikerülni fog?

Figyelt kérdés
Színésznő szeretnék lenni, de nincs jó családi és anyagi hátterem, de szerintem van tehetségem, mert tudok énekelni, és színészkedni is.Az iskolai musicalbe is járok. Szerintetek összejön, hogy színésznő legyek? Hogy ismerkedjek meg más színészekkel?
2011. ápr. 21. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha mindent beleadsz és nagyon szeretnéd akkor igen:D Az anyagi háttér nem olyan nagy probléma szerintem,csak majd ha ilyen fizetős suliba akarsz járni.Más színészekkel nem muszály ismerkedned,csak kövesd őket a szemeddel,hogy mit hogy csinálnak.Én is színész szeretnék lenni és olyan középiskolába is járok.Járj te is színjátszókörökbe,ott barátkozhatsz színészekkel.Keress hirdetéseket,menj el válogatásokra.Sok sikert!:D
2011. ápr. 21. 19:32
 2/3 anonim válasza:
Kéne menned megasztárba vagy csillag születikbe vagy x-faktorba
2011. ápr. 22. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Színművészeti egyetemre nagyon nehéz bekerülni, mert nagyon kevés embert vesznek fel, és azt híresztelik róla, hogy kell oda rendesen protekció is (ahogy a művészeti irányok nagy részére). Ennek ellenére egyik ismerősöm bejutott oda. Meg a felvételije is nagyon sokrétű, de ha abíciozus vagy, biztos felvesznek, ha majd oda akarnál menni :)
2011. ápr. 25. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!