Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek sikerülni fog?...

Szerintetek sikerülni fog? Hogy kezdjem?

Figyelt kérdés
Szörnyű éveket éltem át az iskolában, minden nap sírtam, ordibáltam, a suliban nem voltak jó barátaim, rengeteget csúfoltak azok is akiket barátoknak hittem. Gyakorlatilag mindenki. Annyira sok nyomás volt bennem, de sikerült túlélnem- úgy hogy sokat hiányoztam. Most végre jön a megváltás. Új suliba megyek jövő szeptemberben. Lesz ismerkedő tábor is. Én alapban beszédes lennék, de az eddigi suliban nem tudtam megnyílni, csak a családomnak. Hogy kezdjek el ismerkedni a táborban? Miket mondjak? Segítsetek, mert már most izgulok! Lesz egy fiú, aki csúfolt az osztályban és ő is oda fog járni. Ugye ott már nem csúfolnak!Segítsetek!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szeretnék legalább egy nagyon jó barátnőt(egyszer már volt ezelőtti suliban) akivel egy hangon vagyunk. ÉN éretttebb voltam mint ezek a hülyék.
2010. júl. 7. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, a gimiben már sokkal értettebbek az emberek, nem csúfolódnak.

Viselkedj úgy, ahogy természetesen jön. Ilyenkor mindig jó téma az előző suli, ebből kiindulva megkérdezheted a többieket, hogy milyen az érdeklődési körük, mik szeretnének lenni, és innentől megy már mint a karikacsapás. Azzal az egy illetővel ne foglalkozz, egyedül nem fog felhajtást csapni, főleg akkor nem, ha látja, hogy a többiekkel jól elbeszélgetsz, meglátja, milyen is vagy valójában.

Ne aggódj, csak természetesen, viselkedj úgy, ahogy otthon.

2010. júl. 7. 21:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Segítsetek már! Többválaszt akarok!
2010. júl. 8. 17:10
 3/4 anonim válasza:

Hy

ElőszörisTényleg meg kéne nyugodnod:D

A srác aki abba a suliba fog járni ez első pár napba tisztázd le vele h ne gúnyolódjon különben valami zaftos kis sztorit ellősz a közelmúltból ;) amivel bealázod :D

A beszéd miatt ne aggódj az fog az menni először tényleg a régi suli utána 1 kicsit torzísd a multat és próbáld meg magad nagyon jó fénybe feltüntetni sztorizz és hasonlók.

És sokat beszélj ha lehetséges mindenkivel még akkoris ha kínosan érzed magad!!!

Légy magabiztos és irányító ez nagyon fontos az első napokba mert akkor dől el ki körül csoportosulnak az emberek..

Ne jagyd magad ha valaki rádszál mert akkor ki fognak fogni..

Remélem tudtam segiteni

Tisztelettel: Anonymus

2010. júl. 10. 20:52
 4/4 Gabi4077 válasza:

Egy laza gyomros a kis kreténnek, és többet nem cicózik! :D

A többiekkhez meg mosolyogva, készséggel, toleranciával közeledj... Azt meg fogadd el, hogy mindenhol vannak klikkek, találd meg a sajátod, és férj meg a többit mellett! :)

2010. júl. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!