Miért olyan népszerűtlen a Zabhegyező című alkotás?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 21:43
2/13 anonim válasza:
szerintem is népszerű.
talán azért nem kell szinte minden helyen olvasni mert nem teljesen szalonképes a szövege..én elolvastam,nekünk kötelező volt 10dikben.
3/13 anonim válasza:
A szöveg sem durva, egyszerű szleng.
4/13 anonim válasza:
Talán abból vontad le ezt a következtetést, hogy eddig 65 millió példányt adtak el belőle a világon?
Egyébként: alapmű és fantasztikusan írja le az író az '50-es évek New Yorkját.
5/13 anonim válasza:
Nagyon is népszerű...Még a South Park is csinált belőle egy epizódot :D
De viccet félretéve,bizony ez alapműnek számít.
6/13 A kérdező kommentje:
Érdekes, pedig én azt hallottam róla, hogy egy sivár,személytelen mű. Talán érdemes lenne jobban tanulmányoznom...
2011. ápr. 12. 22:35
7/13 anonim válasza:
Olvass el pár oldalt, és döntsd el te.
8/13 anonim válasza:
Szerintem pont, hogy népszerű. Az más kérdés, hogy én is sokaktól hallottam, hogy nem tetszett nekik, de ettől még sokan olvasták (akinek nem tetszett, az is elolvasta). Nekem mondjuk nagyon is tetszett. 15 éves korom körül olvastam, és engem nagyon megfogott.
9/13 anonim válasza:
Szerintem népszerű, de mégis megosztja az olvasókat. Sokan mondják, hogy nagy kedvencük, mások meg utálják, és nem értik, mit lehet rajta szeretni.
10/13 anonim válasza:
nagyon jó regény és vagy 30 nyelvre lefordították, szóval az hogy népszerűtlen, enyhén szólva is elhamarkodott kijelentés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!