Szerinted mi a legnagyobb építészeti alkotás?
Figyelt kérdés
Ami sem az újkori sem az ókori hét csodába nem tartozik bele2010. okt. 10. 14:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem a mi Parlamentünk a világ egy egyik legszebb épülete, el is küldenék belőle mindenkit és berendezném múzeumnak.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a Sziklás Hegységben található atombunkerek. Nem csak építészeti, de mérnöki műremekek is egyben.
3/5 anonim válasza:
A Sagrada Familia sem semmi szerintem Barcelonában. Úgy tudom, hogy adományokból épül és nagyon bonyolultra tervezte Gaudí mester, ezért sincs még készen az egész épületegyüttes. 1882. óta épül.
4/5 anonim válasza:
Bár elég csicsásak,a Dhubai-i egetverőket is meg kell említeni szerintem.Ill. pl ha tényleg megépülne nálunk itthon a vízalatti hotel,akkor szerintem az se lesz kutya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!