Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen alapsztorikon gondolkoz...

Milyen alapsztorikon gondolkoztál már?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt most konkrétan mire érted? Regényre, filmre?
2011. márc. 20. 07:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, akár regényre, filmre.
2011. márc. 20. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Jaa, értem. Én épp most írok valamit, még nem tudom, mi sül ki belőle, mondhatjuk szerelmi történetnek, bár én nem sorolnám egyértelműn ide, de az alapsztori egy mélyen vallásos (nem keresztény) férfi, és egy nagyon is világi amatőr énekesnő kapcsolata.
2011. márc. 20. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is írok éppen. De két történetet is párhuzamosan. Nem szeretném elfelejteni az egyiket, amíg a másikat írom.

Mindkettő fantasy.

Az első egy nemesi családba született kisfiúról szól (ez a történet egy későbbi nagy történetem előzménye, hogy az egyik fontos szereplőt, ezt a kisfiút a későbbi eseményekben elfoglalt helyére irányítsam). Nos ez a fiú gyerekkorában megvakul, egyelőre nem árulom el, hogy miért. A lényeg, hogy gyakorlatilag innen követjük végig az életét, ahogy bekerül egy titkos szervezet tagjai közé, küzd az életére törő ellenfelekkel, háborúban és hétköznapokban egyaránt, majd időskorában végrehajtja élete legnagyobb tévedését, ami aztán oda juttatja, ahová.

A másik történet egy kicsit más vizekre evez, ugyanis igazából egy poénnak indult az egész, de aztán rájöttem, hogy ebből egy véresen komoly sztorit is ki lehet hozni.

Hófehérke és a hét törpe dark fantasy változatban, összeesküvésekkel, gyilkosságokkal, háborúval, várostrommal, és egy igazi hamisítatlan bossfight-tal a végén :)

2011. márc. 22. 09:58
 5/5 anonim válasza:

Saját életemről írtam például.

Volt benne gyerekkor, katonaság, idegen városok, szerelmek, festészet, átverések, folyamatos küzdelmek és gyakorlatilag lassan totális rokkantság egy betegségnek köszönhetően. Pedig alig vagyok 30.

Nagyon szívesen elolvasnám sok ember tapasztalatait, nem csak sikeresekét, hanem az átlagosokét is.

2011. márc. 26. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!